Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Βιλντόζα στον Ερυθρό Αστέρα (pic)
Όπως αναφέρουν από το Ισραήλ, ο Λούκα Βιλντόζα θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.
Από χθες (17/5) τα ρεπορτάζ από την Ιταλία ανέφεραν πως ο Λούκα Βιλντόζα θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.
Τους παραπάνω ισχυρισμούς έρχονται να επιβεβαιώσουν και από το Ισραήλ, με τον Αράλ Γκίνσμπερ να τονίζει πως ο γκαρντ του «τριφυλλιού» έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, υπογράφοντας για τις δύο επόμενες σεζόν.
Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος πέρασε από τους Σέρβους μετά την περιπέτειά του στο ΝΒΑ, πηγαίνοντάς τα αρκετά καλά, λίγο πριν συμφωνήσει στο φινάλε της περσινής σεζόν με τον Παναθηναϊκό για να γίνει κάτοικος Αθήνας.
Αυτή την στιγμή ο Βιλντόζα έχει συμβόλαιο με τους Πράσινους, όμως δεν έχει καταφέρει να προσφέρει αυτά που θα ήθελε ο Εργκίν Αταμάν.
Ο Βιλντόζα στην κανονική διάρκεια και στα playoffs της φετινής Euroleague είχε μέσο όρο 5.8 πόντους, 1.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 4.7 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Βιλντόζα και τον Ερυθρό Αστέρα:
??I can tell that Luca Vildoza to Crvena Zvezda is a DONE deal!
Vildoza will finish this season with Panathinaikos and will leave back to the Serbian club for a 2 year deal!Luca Vildoza full season highlights link – https://t.co/KzqtsmrDQf#kkcz #Panathinaikos pic.twitter.com/BEdr73uDHh
— Arel Ginsber (@ArelGinsber8) May 18, 2024
- Μπαρτζώκας: «Δεν αποφασίσαμε ακόμα για αλλαγή στη λίστα των ξένων – Απόλυτος επαγγελματίας ο Πίτερς»
- Χωρίς Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό
- Ο Στεφ Κάρι ανακοίνωσε συμφωνία-μαμούθ με κινεζική αθλητική εταιρεία (vid)
- Η ποινή-ρεκόρ στον Βαγιέχο προκαλεί παγκόσμιο διάλογο
- Χείμαρρος ο Καραπαπάς για την πραξικοπηματική παραμονή Λανουά: «Έχει αποτύχει πλήρως, θα σας καταγγείλουμε στην UEFA»
- ΕΠΟ: Λανουά για 2 ακόμη χρόνια, Super Cup στις 12/8 και αλλαγές στο Κύπελλο
- O Κουρτουά επενδύει στην Γκενκ του Καρέτσα
- «Παππού, πάρε το κύπελλο»: Τα εγγόνια του Αντσελότι τον… λύγισαν λίγο πριν το Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442