Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πώς έκαναν πιο οικονομικό το ταξίδι τους στην Αθήνα οι οπαδοί της Φιορεντίνα

Πώς έκαναν πιο οικονομικό το ταξίδι τους στην Αθήνα οι οπαδοί της Φιορεντίνα

Αρκετοί οπαδοί της Φιορεντίνα βρήκαν πιο οικονομικούς τρόπους για να έρθουν στην Αθήνα εν όψει του τελικού του Conference League. Μόνο που έχουν να ανέβουν έναν… Γολγοθά πλέον

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τη μετακίνηση των οπαδών της Φιορεντίνα από την Ιταλία στην Ελλάδα για τον τελικό του Europa Conference League (29/5, 22:00) ήταν και παραμένει το οικονομικό κομμάτι.

Εξ ου και τα δημοσιεύματα από τη γειτονική μας χώρα περί επιστροφής εισιτηρίων. Ρεπορτάζ τα οποία διαψεύδονται, διότι οι «βιόλα» εξαντλούν τα δικά τους εισιτήρια με γρήγορους ρυθμούς.

Ο… Γολγοθάς των οπαδών της Φιορεντίνα

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα έχουν βρει πιο οικονομικούς τρόπους για να έρθουν στην Ελλάδα για το μεγάλο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Αλλά θα χρειαστεί να ανέβουν έναν… Γολγοθά. Διότι πάντα το πιο οικονομικό ενέχει και μεγαλύτερη ταλαιπωρία.

Κάποιοι λοιπόν έχουν κλείσει αεροπορική πτήση από την Ιταλία για τα Τίρανα της Αλβανίας και από εκεί θα έρθουν στην Αθήνα με πούλμαν, ενώ θα κάνουν το ακριβώς αντίστροφο, προκειμένου να επιστρέψουν στη βάση τους.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι χθες, βράδυ Παρασκευής (17/5), είχαν διατεθεί από τη Φιορεντίνα στους οπαδούς της τα 7.000 εισιτήρια από τα 8.000 που δικαιούται για τον τελικό.

inSports

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ της Ελλάδας – Έτοιμο το ρόστερ κατά 80-90% στις 15 Ιουλίου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «AS» και μίλησε για τον Ολυμπιακό, το ρόστερ, τις μεταγραφές, τους στόχους της νέας σεζόν και για πολλά ακόμα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024