Η σειρά των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς είναι στην απόλυτη ισορροπία και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους, για το ποια θα περάσει στους τελικούς περιφέρειας, στο Game 7.
Ωστόσο, το Ντένβερ φαίνεται πως αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, καθώς ο Τζαμάλ Μάρεϊ χτύπησε στον δεξιό αγκώνα κατά τη διάρκεια του Game 6, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος.
Ο Καναδός γκαρντ μίλησε για την κατάστασή του μετά το παιχνίδι, τονίζοντας πως πονάει και πως αυτό τον επηρέασε στο σουτ του, ενώ επισήμανε ότι θέλει να είναι έτοιμος για την Κυριακή.
Οι δηλώσεις του
«Ελπίζω να νιώσω καλύτερα, για το καλό της ομάδας, ενόψει του Game 7. Έβαλα κρέμα για να αναισθητοποιήσω λίγο το σημείο και να μην πονάω όποτε τέντωνα το χέρι μου. Όλοι όμως τραυματίζονται. Επηρέασε το σουτ μου όλο αυτό, επειδή αυτό είναι που κάνω περισσότερο. Δεν μπόρεσα έτσι ποτέ να βρω τον ρυθμό μου και η ομάδα μου με χρειαζόταν και δεν βοήθησα», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου που δεν έδωσα αυτά που ξέρω ότι μπορώ να δώσω. Έχουμε δύο μέρες ρεπό. Πρέπει απλώς να ετοιμαστώ για την Κυριακή. Πρέπει να είμαι καλύτερος στην Κυριακή», κατέληξε ο Μάρεϊ.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα