Σάββατο 01 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Σοκ με τον θάνατο 57χρονης γυναίκας - Έκανε λιποαναρρόφηση και λίγες ώρες μετά πέθανε

Πάτρα: Σοκ με τον θάνατο 57χρονης γυναίκας – Έκανε λιποαναρρόφηση και λίγες ώρες μετά πέθανε

Μεγάλα και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, που υπεβλήθη σε επέμβαση λιποαναρρόφησης και μέσα σε μερικές ώρες άφησε την τελευταία της πνοή

Σοκ επικρατεί στην πόλη της Πάτρας από το θάνατο της 57χρονης γνωστής κομμώτριας, Χαράς Ιωαννίδη, η οποία υπεβλήθη σε εγχείρηση λιποαναρρόφησης και λίγες ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κλίμα οδύνης, ενώ η οικογένειά της  έχει διορίσει τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος έχει ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία της νεκροτομής και τα αποτελέσματα αναμένονται σύντομα.

Τι πήγε τόσο στραβά;

Τα αναπάντητα ερωτήματα πληθαίνουν συνεχώς για τον αδόκητο χαμό της, κατά τα άλλα, υγιέστατης γυναίκας. Η 57χρονη ανέβηκε στην Αθήνα για την επέμβαση την περασμένη Δευτέρα.

Όπως περιγράφει η κόρη της που την συνόδευσε στην πρωτεύουσα, μιλώντας στην εφημερίδα Γνώμη, «πήγαμε με τη μητέρα μου στο συγκεκριμένο κέντρο στη Γλυφάδα. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Όμως έφαγε και κοιμήθηκε περίπου δύο ώρες». 

Συμπλήρωσε ότι το ίδιο βράδυ η Χαρά Ιωαννίδη ένιωσε έντονους πόνους στο κεφάλι και στα άκρα.  Ξύπνησε μέσα στη νύχτα την κόρη της και της ζήτησε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα. Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όπως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία λιποθύμησε πάνω μου. Τη συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω σε νοσοκομείο», δήλωσε η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά» είπε η κόρη της άτυχης γυναίκας, με την 57χρονη να χάνει τη ζωή της αφού εξετάστηκε σε τρία νοσοκομεία

Σε τρία νοσοκομεία

Συνεχίζοντας τις συγκλονιστικές της περιγραφές της, η κόρη της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα αποκάλυψε πως μετέφερε τη μητέρα της σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία πριν εκείνη φύγει από τη ζωή, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως δεν εντόπισαν κάτι ασυνήθιστο στην άτυχη γυναίκα.

«Τη δεύτερη φορά την πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό τη μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της. Μάλιστα τη διασωλήνωσαν, όμως δεν τα κατάφερε. Μας ενημέρωσαν ότι η μαμά μου έφυγε», είπε η κόρη της 57χρονης.

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

Οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον θάνατο της Χαράς Ιωαννίδη. «Είμασταν φίλοι 25 χρόνια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει», ανέφερε στο MEGA πρόσωπο του στενού της κύκλου λίγες ώρες πριν την κηδεία της.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου κουρέων – κομμωτών Αχαϊας, Κωνσταντίνος Τσακρίδης, χαρακτήρισε την άτυχη γυναίκα ως «ένα από τα πιο σημαντικά μέλη του συλλόγου» και μια εξαίρετη επιχειρηματία με πάθος για τη δουλειά της.

Την ίδια ώρα, τα σημειώματα για τον χαμό της Χαράς Ιωαννίδη, έχουν θυροκοληθεί στο κατάστημα που διατηρούσε. «Κοριτσάκι μου, σε αγαπούσε ο Θεός, σε ήθελε να είσαι στους αγγέλους. Αγνή ψυχή, μάλαμα, θησαυρός. Καλό Παράδεισο Χαρά μου. Ελένη που είχαμε ραντεβού, μπαγάσω μου ξέφυγες», αναφέρει ένα εξ αυτών.

«Δεν είναι πλαστικός χειρουργός»

Μιλώντας στο MEGA για την υπόθεση, ο πλαστικός χειρούργος και μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Λύρας σχολίασε:

«Δεν είναι καθόλου απλή επέμβαση η λιποαναρρόφηση. Παγκοσμίως οι περισσότεροι θάνατοι από την πλαστική χειρουργική γίνονται από την λιποαναρρόφηση και από καμία άλλη επέμβαση», επεσήμανε ο κ. Λύρας. Ειδικά για το περιστατικό της 57χρονης ιδιοκτήτριας κομμωτηρίου ανέφερε ο ιατρός:

«Ως μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου από δική μου έρευνα είδα ότι το άτομο που έκανε την επέμβαση δεν είναι πλαστικός χειρουργός. Επειδή δεν είναι πλαστικός χειρουργός, το πειθαρχικό συμβούλιο των πλαστικών δεν θα ασχοληθεί, όμως θα ασχοληθεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών».

Συμπληρωματικά, ο πλαστικός χειρούργος είπε ότι η επέμβαση της λιποαναρρόφησης πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει γίνει κανένας προ εγχειρητικός έλεγχος στην ασθενή.

Sports in

Τι ενώνει και τι χωρίζει τους Κρόος και Ρόις πριν το φινάλε! (pics)

Ο Τόνι Κρόος και ο Μάρκο Ρόις έχοντας φτάσει στα 35, ανακοίνωσαν ότι αποχαιρετούν τους συλλόγους που έκαναν μεγάλη καριέρα, σε ένα ιστορικό ματς και για τους δύο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Ιουνίου 2024