Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Παρασκευή (17/5), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» Κυπελλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στην Α1 και στις 19:30 (OSFP TV), αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τον πρώτο ημιτελικό.
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της Α1.
Κόντρα στους «πράσινους» στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις του, να «πάρει» τον πρώτο ημιτελικό και να κάνει το πρώτο, από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στους τελικούς της Α1.
Δηλώσεις:
Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξεκινάμε, τώρα, τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό. Κύριος μας σκοπός είναι να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχουμε, εδώ και αρκετά παιχνίδια. Πιστεύω, ότι η δυναμικότητά μας, αν δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, είναι υψηλότερη από του Παναθηναϊκού και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ωστόσο, εκτός από την πρόκριση στον τελικό, που είναι ο στόχος μας, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς σαν άλλο ένα βήμα προς καλύτερες εμφανίσεις, καλύτερες αποδόσεις, ώστε να είμαστε όλο και πιο κοντά στο μέγιστο των δυνατοτήτων που έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της πειραϊκής ομάδας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.