
Νέα εξέλιξη με Μονέκε: «Η Μπασκόνια θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά…»
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «piratasdelbasket» το προσεχές καλοκαίρι θα είναι… καυτό για το μπασκετικό μέλλον του Τσίμα Μονέκε.
Η ιστοσελίδα «piratasdelbasket», επικαλούμενη πληροφορίες του δημοσιογράφου Όσκαρ Ερέρος, αποκαλύπτει τις προθέσεις του Τσίμα Μονέκε, ενόψει της νέας σεζόν.
Το ισπανικό σάιτ, υποστηρίζει πως ο Μονέκε «θέλει να τεστάρει την αγορά της Euroleague» ώστε να δει πόσα περισσότερα χρήματα μπορεί να εισπράξει, παράλληλα θα περιμένει και κάποια πρόταση (αν υπάρξει), την ώρα που η Μπασκόνια θα ήθελε να τον κρατήσει.
Τι αναφέρουν στην Ισπανία
«Η Μπασκόνια θα ήθελε να διατηρήσει τον Μονέκε στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν, όμως αυτός θέλει να τεστάρει την αγορά, έτσι ώστε να βελτιώσει το μισθό του. Θα θελήσει να δει αν θα έχει προτάσεις από το ΝΒΑ και πόσα χρήματα μπορούν να του προσφέρουν οι άλλες ομάδες της Euroleague», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Θυμίζουμε πως, ο Μονέκε την φετινή σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο 15,2 πόντους και 6,6 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ στην Euroleague είχε 13,6 πόντους και 6,6 ριμπάουντ ανά ματς.
- Τέλος ο Ροσενιόρ από την Τσέλσι μετά από τέσσερις μήνες (pic)
- Κρήτη: Την σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι – Σε ραντεβού θανάτου παρασύρθηκε η 43χρονη που δεν πρόλαβε να αντιδράσει
- Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ 16-15: Μεγάλη νίκη και πλέον όλα είναι στο χέρι του
- ΕΕ: Σχεδιάζει «προσωρινή» μείωση φόρων στην ηλεκτρική ενέργεια για να προστατεύσει τα νοικοκυριά
- Στη μέγγενη ο Αλ Θάνι: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον πρώην ισχυρό άνδρα της Μάλαγα
- Ρωσία και Ουκρανία θέλουν να αναθερμάνουν τις συνομιλίες με διαμεσολαβητή τις ΗΠΑ



