Η ιστοσελίδα «piratasdelbasket», επικαλούμενη πληροφορίες του δημοσιογράφου Όσκαρ Ερέρος, αποκαλύπτει τις προθέσεις του Τσίμα Μονέκε, ενόψει της νέας σεζόν.
Το ισπανικό σάιτ, υποστηρίζει πως ο Μονέκε «θέλει να τεστάρει την αγορά της Euroleague» ώστε να δει πόσα περισσότερα χρήματα μπορεί να εισπράξει, παράλληλα θα περιμένει και κάποια πρόταση (αν υπάρξει), την ώρα που η Μπασκόνια θα ήθελε να τον κρατήσει.
Τι αναφέρουν στην Ισπανία
«Η Μπασκόνια θα ήθελε να διατηρήσει τον Μονέκε στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν, όμως αυτός θέλει να τεστάρει την αγορά, έτσι ώστε να βελτιώσει το μισθό του. Θα θελήσει να δει αν θα έχει προτάσεις από το ΝΒΑ και πόσα χρήματα μπορούν να του προσφέρουν οι άλλες ομάδες της Euroleague», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Θυμίζουμε πως, ο Μονέκε την φετινή σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο 15,2 πόντους και 6,6 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ στην Euroleague είχε 13,6 πόντους και 6,6 ριμπάουντ ανά ματς.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Live Streaming: ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming στις 19:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο για τον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία