Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να φύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» συνολικά 21 παίκτες (!), που είναι στη «μαύρη» λίστα και μεταξύ αυτών βρίσκεται και τ’ όνομα του Μάρκους Ράσφορντ, ενώ εξετάζεται να παραχωρηθεί και ο αρχηγός της ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες!
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun» αποκαλύπτει πως συνολικά η διοίκηση θέλει να χτίσει από την αρχή μια νέα ομάδα, και μόνο οι Ράσμους Χόιλουντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Κόμπι Μέινο έχουν εξασφαλισμένη θέση στο νέο ρόστερ.
Ο Φερνάντες, με 15 γκολ και 11 ασίστ τη φετινή σεζόν σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, είχε επιβεβαιώσει στις αρχές του μήνα πως είναι πιθανή η αποχώρηση του από το Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ θα προσπαθήσουν να τον πάρουν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Πανιώνιος, Μαρούσι κατά πρώτο λόγο, αλλά και οι Προμηθέας και Κολοσσός εμπλέκονται στα «σενάρια» αποφυγής του υποβιβασμού, η αλλιώς σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL. Δείτε ποια είναι.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.