Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Tο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα μια ανάσα πριν τις Κάννες

Tο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα μια ανάσα πριν τις Κάννες

Τοποθετημένο σε μια ηδονιστική Αμερική του μέλλοντος, το γεμάτο αστέρες έπος ετοιμάζεται εδώ και 40 χρόνια και θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες αργότερα αυτό το μήνα.

Το όραμα του Φράνσις Φορντ Κόπολα για τη Megalopolis χρονολογείται από τα γυρίσματα του Apocalypse Now το 1978.

Ο Giancarlo Esposito (που όλοι αγαπήσαμε και μισήσαμε στο Breaking Bad) υποδύεται τον διεφθαρμένο δήμαρχο της πόλης, ο οποίος είναι αντίθετος στα σχέδια του Catalina, μαζί με τη Nathalie Emmanuel στο ρόλο της socialite κόρης του

Έκτοτε, υπήρξαν πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, με ηθοποιούς να αποχωρούν και τα στούντιο να παίρνουν αποστάσεις από το έργο, το οποίο ο σκηνοθέτης αναγκάστηκε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος, πουλώντας την «αμπελουργική» του αυτοκρατορία.

Τώρα, όμως, έχουμε επιτέλους μια πρώτη γεύση από την ολοκληρωμένη ταινία, μέσω του πρώτου επίσημου teaser trailer.

Χλιδάτα γκαλά, ψυχεδελικά πάρτι, διαμαρτυρίες

Τοποθετημένο σε μια φανταστική Αμερική στον απόηχο μιας καταστροφικής θεομηνίας, το Megalopolis έχει ως πρωταγωνιστή τον Adam Driver στο ρόλο του Caesar Catalina, ενός αρχιτέκτονα (που μπορεί επίσης να ελέγχει το χρόνο) με όνειρα να χτίσει μια ουτοπική πόλη πάνω στα ερείπια μιας παρακμάζουσας μητρόπολης βασισμένης στη Νέα Υόρκη.

Μετά από μια προβολή για αγοραστές όπως το Netflix, η Universal και η Sony τον Μάρτιο, αυτοί παρέμειναν επιφυλακτικοί για την οικονομική βιωσιμότητά της

Ο Giancarlo Esposito (που όλοι αγαπήσαμε και μισήσαμε στο Breaking Bad) υποδύεται τον διεφθαρμένο δήμαρχο της πόλης, ο οποίος είναι αντίθετος στα σχέδια του Catalina, μαζί με τη Nathalie Emmanuel στο ρόλο της socialite κόρης του.

Το καστ των αστέρων συμπληρώνουν οι Aubrey Plaza, Jason Schwartzman, Shia LaBeouf, Dustin Hoffman και Laurence Fishburne. Στα νέα αποσπάσματα, τους βλέπουμε να παρευρίσκονται σε χλιδάτα γκαλά, ψυχεδελικά πάρτι, διαμαρτυρίες και αγώνες με άρματα – η μελλοντική Αμερική προφανώς παίρνει πολλά από τα αισθητικά της στοιχεία από την αρχαία Ρώμη.

Παρά την εμβέλεια του Megalopolis και το εντυπωσιακό καστ του, η ταινία εξακολουθεί να αναζητά διανομή πριν από την πρεμιέρα της στις 17 Μαΐου στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Μετά από μια προβολή για αγοραστές όπως το Netflix, η Universal και η Sony τον Μάρτιο, αυτοί παρέμειναν επιφυλακτικοί για την οικονομική βιωσιμότητά της..

Φυσικά, αυτό θα κάνει πολλούς θαυμαστές του Κόπολα να ενδιαφερθούν περισσότερο για το έργο πάθους του 40 ετών.

Δείτε το τρέιλερ

*Με πληροφορίες από Dazed | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Mihai Malaimare – © 2024 – American Zoetrope

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024