Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague – Mέσα ο Σλούκας (vid)
Μετά την καλύτερη πρώτη πεντάδα της φετινής Euroleague, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε και την δεύτερη με τον Κώστα Σλούκα να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.
Μετά την καλύτερη πρώτη πεντάδα της φετινής Euroleague, την ανάδειξη του Τόμας Γουόκαπ ως τον καλύτερο αμυντικό της φετινής Euroleague και του Τσους Ματέο ως προπονητής, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πριν από λίγο την δεύτερη καλύτερη πεντάδα για τη σεζόν 2023-24.
Μέλος αυτής αναδείχθηκε ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού, ενώ την υπόλοιπη πεντάδα συμπληρώνουν ο Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο συμπαίκτης του Γουέιντ Μπάλντουιν και οι Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague:
Κώστας Σλούκας (Παναθηναϊκός)
Λορέντζο Μπράουν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Γουέιντ Μπάλντουιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Μάριο Χεζόνια (Ρεάλ Μαδρίτης)
Έντι Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης)
??? ????-?? ???-?????????? ?????? ????
?Kostas Sloukas ?Mario Hezonja ?Walter Tavares ?Wade Baldwin IV ?Lorenzo Brown pic.twitter.com/Zsa2ragllH
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 13, 2024
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη