Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague – Mέσα ο Σλούκας (vid)
Μετά την καλύτερη πρώτη πεντάδα της φετινής Euroleague, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε και την δεύτερη με τον Κώστα Σλούκα να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.
Μετά την καλύτερη πρώτη πεντάδα της φετινής Euroleague, την ανάδειξη του Τόμας Γουόκαπ ως τον καλύτερο αμυντικό της φετινής Euroleague και του Τσους Ματέο ως προπονητής, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πριν από λίγο την δεύτερη καλύτερη πεντάδα για τη σεζόν 2023-24.
Μέλος αυτής αναδείχθηκε ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού, ενώ την υπόλοιπη πεντάδα συμπληρώνουν ο Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο συμπαίκτης του Γουέιντ Μπάλντουιν και οι Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague:
Κώστας Σλούκας (Παναθηναϊκός)
Λορέντζο Μπράουν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Γουέιντ Μπάλντουιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Μάριο Χεζόνια (Ρεάλ Μαδρίτης)
Έντι Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης)
𝗧𝗵𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯-𝟮𝟰 𝗔𝗹𝗹-𝗘𝘂𝗿𝗼𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗦𝗲𝗰𝗼𝗻𝗱 𝗧𝗲𝗮𝗺
🔹Kostas Sloukas 🔹Mario Hezonja 🔹Walter Tavares 🔹Wade Baldwin IV 🔹Lorenzo Brown pic.twitter.com/Zsa2ragllH
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 13, 2024
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.