Ανοίγει το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυναότητα να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.
Τα μόλις 539 εισιτήρια που έχει να διαθέσει ο Παναθηναϊκός στους οπαδούς του για τον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε δεν μπορούν να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο τη ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο της ομάδας. Όπως ανέφερε μάλιστα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, οι αιτήσεις για ένα εισιτήριο έχουν ξεπεράσει τις 30.000.
Οι «πράσινοι» αντιλαμβάνονται τη δίψα που υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού που περίμενε 12 χρόνια γι’ αυτή την στιγμή και σύμφωνα με τις πληροφορίες προσανατολίζονται στο να ανοίξουν το ΟΑΚΑ για το παιχνίδι. Θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες και οι οπαδοί της ομάδας θα… στείλουν τη θετική τους ενέργεια από την Αθήνα στο Βερολίνο.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, με την ΚΑΕ να στηρίζει με αυτόν τον τρόπο όλο τον κόσμο που θα ήθελε να είναι στη Γερμανία, αλλά δεν είναι δυνατό να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
