Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Άγρια ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν δύο ένοπλοι εισήλθαν σε διώροφη οικία στην Ραφήνα, αιφνιδίασαν μητέρα και κόρη και έκλεψαν χρήματα και τιμαλφή προτού διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι δύο ληστές ακινητοποίησαν τις δύο γυναίκες υπό την απειλή όπλου και τις λήστεψαν
Σύμφωνα με πληροφορίες του rpn.gr, οι δράστες εισέβαλαν – από ανασφάλιστη πόρτα – στην οικία που βρίσκεται επί της οδού Γεωργίου Μπούρτζου στα Περιβολάκια Ραφήνας και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν μια υπερήλικη γυναίκα και την κόρη της και τις λήστεψαν.
«Μην κουνιέστε θα σας σκοτώσουμε» τις απείλησαν ενώ τις τραυμάτισαν τη μία στο κεφάλι και την άλλη στο χέρι – ευτυχώς ελαφρά.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δράστες – που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους – αφαίρεσαν τιμαλφή άγνωστης αξίας και άγνωστο χρηματικό ποσό και κατάφεραν να διαφύγουν.
Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ από το πρωί της Κυριακής βρίσκεται στο σπίτι τους η σήμανση και παίρνει αποτυπώματα.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου