Ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα (11/5), την επομένη της ανακοίνωσης του Κιλιάν Εμπαπέ για την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ότι βασίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη ομάδα του Γάλλου επιθετικού, σχετικά με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»
«Βασίζομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης να αφήσει τον Κιλιάν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ώστε να έλθει να παίξει με τη γαλλική ομάδα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας στο «X»σε ένα βίντεο όπου απάντησε σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου για την Ευρώπη.
«Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο σχόλιο» για την αποχώρηση του Μπαπέ, πρόσθεσε ο Εμανουέλ Μακρόν.
Η ελπίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Τον περασμένο μήνα, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους εξέφρασε την ελπίδα, ότι ο αρχηγός των «πετεινών» θα μπορέσει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ακόμη κι εάν ο σύλλογος στον οποίο είναι πιθανό να ενταχθεί, η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα αποδεσμεύσει παίκτες για αυτήν την διοργάνωση.
Υπενθυμίζεται, ότι το Ολυμπιακό τουρνουά δεν αποτελεί μέρος ενός διεθνούς «παραθύρου» που ορίζεται από την FIFA και ως εκ τούτου οι σύλλογοι δεν έχουν καμία υποχρέωση να αποδεσμεύσουν τους παίκτες τους.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.