
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Με δύο σημαντικές απουσίες ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.
Το Conference League μένει προς το παρόν πίσω για τον Ολυμπιακό που μπροστά του έχει έναν «τελικό» για τα πλέι οφ της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη σε αυτό το ματς για να παραμείνουν στο κόλπο του τίτλου, ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ιμπόρα και Γιόβετιτς αλλά ούτε τους Ορτέγκα, Ρίτσαρντς που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούν. Στην αποστολή είναι όμως ο Κίνι που τα πήγε εξαιρετικά στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός και πάλι.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/05, 20:00) στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs.
Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανακοίνωσε την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, η οποία απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές και σε αυτήν είναι οι:
Αλεξανδρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κάρμο, Καρβάλιο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Μαρτίνς, Έσε, Όρτα, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο».
? #PAOKOLY: ?⚪️ Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/d5dgR8JcXf
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 11, 2024
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – 110 παραβάσεις και 48ωρο λουκέτο σε τρεις σε επιχειρήσεις εστίασης
- Ζάκυνθος: Κλειστό και φέτος το «Ναυάγιο»
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ηράκλειο: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη επιχειρηματίας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του
- Νοσοκομείο στην Αγγλία έδιωξε τρεις φορές 20χρονη ασθενή χωρίς να την εξετάσει – Πέθανε σπίτι της

