Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μην σταματάς Ολυμπιακέ…

Μην σταματάς Ολυμπιακέ…

Η παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference είναι τεράστια επιτυχία αλλά όλοι οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θέλουν και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου

Ο Ολυμπιακός γράφει την πιο ένδοξη σελίδα της ιστορίας του και γεμίζει με περηφάνια εκατομμύρια οπαδούς του σε όλο τον κόσμο. Η πρόκριση της ομάδας του λιμανιού στον τελικό του Conference League είναι το θαύμα που έγινε πραγματικότητα.

Είναι ένας θρίαμβος επικών διαστάσεων που δίνει στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να συνεχίσει να ονειρεύεται κι αυτή την φορά παίζοντας στον τελικό μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο μυαλό όλων είναι πλέον ο τελικός στην ΟΠΑΠ Arena κόντρα στη Φιορεντίνα κι αυτός ο Θρύλος έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να κατακτήσει το τρόπαιο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ότι έχει βάλει το… πόδι στο γκάζι και είναι ασταμάτητος. Τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον δρόμο της αρμάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι αυτό το κατάλαβε καλά και η Άστον Βίλα.

Όχι μόνο στο Καραϊσκάκη που ήταν «καμίνι» στον δεύτερο ημιτελικό αλλά και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αγγλία, εκεί έβαλαν οι «ερυθρόλευκοι» τα θεμέλια της μεγαλειώδους πρόκρισης.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού φωνάζει δυνατά «μην σταματάς Ολυμπιακέ», έχοντας στο μυαλό μόνο την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό της 29ης Μαΐου.

Κι αυτή η ομάδα που τρέλανε κόσμο με την πορεία της τους τρεις τελευταίους μήνες, δείχνει σίγουρα ικανή να σηκώσει την ευρωπαϊκή κούπα. Ρωτήστε και τους αντιπάλους της το τελευταίο διάστημα.

Το κατάλαβαν πολύ καλά η Φερεντσβάρος αλλά κυρίως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Φενέρ και βεβαίως η Άστον Βίλα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κόντραραν όλα τα προγνωστικά φτάνοντας στον τελικό του Conference.

Ο τελικός είναι απέναντι στη Φιορεντίνα, κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ιταλική ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι κανείς δεν πρόκειται να χαριστεί στην ομάδα του Πειραιά.

Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Ολυμπιακό και τούτο φάνηκε περίτρανα στη ρεβάνς με την Μακάμπι (με το εντυπωσιακό 1-6) αλλά και στην προημιτελική και ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Όλα είναι πιθανά στον μεγάλο τελικό και ο Ολυμπιακός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει καμιά ελληνική ομάδα.

Να κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή κι αυτό είναι κάτι που ήδη το έχει μεταφέρει στους παίκτες του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει την ορμή που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και δικαίως ζητούν το ευρωπαϊκό, καθώς η ομάδα του λιμανιού είναι στα (πολύ) πάνω της.

Εκατομμύρια οπαδοί του Θρύλου σε όλο τον κόσμο βιώνουν στιγμές έκστασης και θέλουν την ευρωπαϊκή κούπα. Θέλουν τόσο πολύ να σηκώσουν το ευρωπαϊκό…

Sports in

ΜακΚίσικ: «Αισθάνομαι ότι είναι η χρονιά που θα τα πάρουμε όλα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024