Η αγκαλιά του Μπαρτζώκα με τον Μεντιλίμπαρ μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Conference League (pic)
Γιώργος Μπαρτζώκας και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, χάρισαν ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα της χτεσινής (10/5) βραδιάς.
Μετά τη μεγάλη πρόκριση του μπασκετικού Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague, ήρθε και εκείνη της ποδοσφαιρικής ομάδας επί της Άστον Βίλα στον τελικό του Conference League.
Στο γήπεδο βρέθηκαν τόσο οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Έλληνας τεχνικός αφού πρώτα σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «ιστορική στιγμή για την ομάδα μας» την πρόκριση στον μεγάλο τελικο, στη συνέχεια είχε και έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Στους χώρους του «Γ. Καραϊσκάκης» έλαβε χώρα μία συνάντηση… γιγάντων, με τους δύο προπονητές να αγκαλιάζονται και να ανταλλάζουν κάποιες γρήγορες κουβέντες.
Δείτε το εκπληκτικό στιγμιότυπο:
Respect. Jose Luis Mendilibar George Bartzokas. #OlympiacosFC #OlympiacosBC pic.twitter.com/U6CVMr8WHS
— kostas.Vernikos (@KVernikos) May 10, 2024
- Τα δυσάρεστα συναισθήματα και το σκληρό μάθημα
- Η φάση της χρονιάς στην Αγγλία και η σωστή παρέμβαση του VAR
- «Οι παρακρατικοί μηχανισμοί δεν είναι πατριωτικό καθήκον» – Τι λέει η Μιλένα Αποστολάκη για τους κοινούς στόχους ΕΥΠ και Predator
- Πέθανε ο «Στίβεν Κινγκ της Ιαπωνίας» Κότζι Σουζούκι – Το Ring και η κληρονομιά του τρόμου
- Μεντιλίμπαρ: «Κυριαρχήσαμε, αλλά…»
- Ο Τραμπ απέκτησε και χρυσό άγαλμα – Για να μπορούν οι οπαδοί του να προσεύχονται για την ασφάλειά του




