
Στο στόχαστρο του Κασσελάκη ο Γεωργιάδης και τα δήθεν χειρόγραφα του Ιησού – Ζητάει την αποπομπή του υπουργού
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Χ, επικαλείται βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι ΤηλεΑστυ στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης πωλούσε αντί 20 ευρώ βιβλίο που περιείχε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού.
Πολιτικό θέμα άνοιξε με αφορμή βίντεο στο οποίο ο νυν υπουργός Υγείας, κατά το παρελθόν, πωλούσε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ζητεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη για λόγους «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».
Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Χ, επικαλούμενος βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι ΤηλεΑστυ στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης πωλούσε αντί 20 ευρώ, βιβλίο που περιείχε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού δεν τρέφει αυταπάτες…
Ο Πρωθυπουργός θεωρεί πράξη «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης» το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού.
Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη.Θα τον αποπέμψει;
Φυσικά όχι.
Όπως δεν απέπεμψε τη… pic.twitter.com/jyfxvzX9C7— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) May 10, 2024
«Ο πρωθυπουργός θεωρεί πράξη ‘’μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης’’ το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη», αναφέρει αρχικά.
«Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι»
Στη συνέχεια ρωτά και απαντά μόνους μόνος του: «Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι» και αναφέρει περιπτώσεις που στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και αξιωματούχοι δεν αποπέμφθηκαν.
Στο προοδευτικό κέντρο απευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης
«Η αλαζονεία του ‘’41%’’ είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα» εκτιμά ο Στέφανος Κασσελάκης στρέφει τα πυρά του στον Άδωνι Γεωργιάδη που «τοποθετήθηκε στο υπουργείο υγείας με έναν στόχο: Τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως».
Στην ανάρτησή του, που συνοδεύεται από το επίμαχο βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους».
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Τρεις αναφορές στα αρχεία του Πενταγώνου για θεάσεις UFO στην Ελλάδα – Τι εκτιμά ειδικός
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 11 – 15 Μαΐου
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρινέλλα: Σήμερα το μνημόσυνο της τραγουδίστριας στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς
- Αντιμέτωπη με τις επιλογές της η κυβέρνηση – «Κόκκινη κάρτα» και από ψηφοφόρους της ΝΔ

