Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξισωτική αποζημίωση: Κυρώσεις αν δηλωθεί έκταση μεγαλύτερη από την πραγματική

Εξισωτική αποζημίωση: Κυρώσεις αν δηλωθεί έκταση μεγαλύτερη από την πραγματική

Οι μειώσεις – κυρώσεις εφαρμόζονται ανά καλλιεργητική ομάδα

Κυρώσεις σε περιπτώσεις δήλωσης έκτασης μεγαλύτερης από την πραγματική, προβλέπει τροποποιητική απόφαση για την υλοποίηση της παρέμβασης για την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης («Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα», του ΣΣ ΚΑΠ 2023-27).

Εάν η έκταση που δηλώνεται υπερβαίνει την προσδιορισθείσα σε ποσοστό που υπερβαίνει το 50% δεν χορηγείται καμία ενίσχυση

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροποποίηση, οι μειώσεις – κυρώσεις εφαρμόζονται ανά καλλιεργητική ομάδα και:

  • Εάν η έκταση που δηλώνεται υπερβαίνει την προσδιορισθείσα σε ποσοστό μικρότερο ή ίσο του 10%, η ενίσχυση υπολογίζεται με βάση την προσδιορισθείσα έκταση.
  • Εάν η έκταση που δηλώνεται υπερβαίνει την προσδιορισθείσα σε ποσοστό μικρότερο ή ίσο του 10% για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ενίσχυση υπολογίζεται βάσει της προσδιορισθείσας έκτασης με μείωση κατά 1,5 φορά μεγαλύτερη από τη διαφορά έκτασης που διαπιστώθηκε.
  • Εάν η έκταση που δηλώνεται υπερβαίνει την προσδιορισθείσα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10% και μικρότερο ή ίσο του 30%, η ενίσχυση υπολογίζεται βάσει της προσδιορισθείσας έκτασης με μείωση κατά 1,5 φορά μεγαλύτερη από τη διαφορά που διαπιστώθηκε.
  • Εάν η έκταση που δηλώνεται υπερβαίνει την προσδιορισθείσα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10% και μικρότερο ή ίσο του 30%, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ενίσχυση υπολογίζεται βάσει της προσδιορισθείσας έκτασης, μειωμένη κατά το διπλάσιο της διαπιστωθείσας διαφοράς.
  • Εάν η έκταση που δηλώνεται υπερβαίνει την προσδιορισθείσα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30% και μικρότερο ή ίσο του 50%, η ενίσχυση υπολογίζεται βάσει της προσδιορισθείσας έκτασης, μειωμένη κατά το διπλάσιο της διαπιστωθείσας διαφοράς.
  • Εάν η έκταση που δηλώνεται υπερβαίνει την προσδιορισθείσα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30% και μικρότερο ή ίσο του 50% για δεύτερη συνεχή χρονιά, δεν χορηγείται καμία ενίσχυση για την σχετική Δράση.
  • Εάν η έκταση που δηλώνεται υπερβαίνει την προσδιορισθείσα σε ποσοστό που υπερβαίνει το 50% δεν χορηγείται καμία ενίσχυση βάσει της έκτασης για την σχετική Δράση.

Sports in

Μάχη μέχρις εσχάτων στο Βολτσάνσκ του Χαρκόβου - «Έπεσε» η Μπιλοχορίβκα στο Λουχάνσκ

Η Μόσχα σφίγγει περεταίρω τη «μέγγενη» στην περιφέρεια του Χαρκόβου, ταυτόχρονη ρωσική επέλαση και στο Λουχάνσκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024