
Κουτσούμπας: Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου για «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
«Εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ» τονίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Να σταματήσει «η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού», ζητά σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καλώντας την ελληνική κυβέρνηση «να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ».
«Να σταματήσει η γενοκτονία»
Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:
«Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, να επιστρέψει η φρεγάτα “ΥΔΡΑ” από την Ερυθρά Θάλασσα»
«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου, με τους χιλιάδες φοιτητές στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες που βροντοφωνάζουν “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”, απαιτούν να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, να αποχωρήσουν τα ισραηλινά στρατεύματα από τη Λωρίδα της Γάζας, να αναγνωριστεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.
Εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, να επιστρέψει η φρεγάτα “ΥΔΡΑ” από την Ερυθρά Θάλασσα».
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής, αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας
- Οι «Εκκλησιάζουσες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περιοδεία
- Συνταξιοδότηση: Ρεκόρ αιτήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2026 – Έφτασαν τις 58.213
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ
- Το Iράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην επιτεθούν σε πλοία του – 36 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο
- Το αλάτι κάνει κακό στη μνήμη;

