Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενέχυρες Πιστώσεις: Η ProntoPegno εξηγεί όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Ενέχυρες Πιστώσεις: Η ProntoPegno εξηγεί όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Η ομάδα των ειδικών της ProntoPegno είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με τις οικονομικές σας ανάγκες

Ο ενεχυροδανεισμός είναι ένας κλάδος που έχει επιβιώσει στους αιώνες και εξακολουθεί να κερδίζει έδαφος σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια εύκολη λύση σε όσους χρειάζονται ρευστότητα γρήγορα.

Οι ιστορικοί εντοπίζουν τις απαρχές του ενεχυροδανεισμού στο δεύτερο μισό του 15ου αιώνα στη βόρεια Ιταλία.

Στην Ελλάδα το Κρατικό Ενεχυροδανειστήριο ιδρύθηκε το 1936  και στην συνέχεια οι υπηρεσίες του προσφερόταν από το Πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μέχρι και το 2012 που έκλεισε. Από τότε μέχρι το τέλος του 2022, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα η ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ, δεν υπήρχε ενεχυροδανειστήριο στη χώρα που να λειτουργεί υπό την εποπτεία τραπεζικού ομίλου, αλλά μόνο ανεξάρτητοι επαγγελματίες το τρόπος λειτουργίας των οποίων σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τράπεζας της Ελλάδος χαρακτηριζόταν δυστυχώς στην πλειοψηφία τους από  αδιαφανής όρους και μη καταγεγραμμένες συναλλαγές.

Τι είναι η ProntoPegno;

Η ιστορία του ενεχυροδανεισμού ξεκίνησε στην Ιταλία και σήμερα η ProntoPegno είναι ο τέλειος πρεσβευτής του, διαιωνίζοντας μια αρχαία τεχνογνωσία. Η ProntoPegno, θυγατρική του ιταλικού τραπεζικού ομίλου Banca Sistema, έχει υποκαταστήματα ενεχυροδανεισμού στην Ιταλία και την Ελλάδα.

Η ProntoPegno είναι παρούσα στην Ελλάδα για περισσότερο από έναν χρόνο, φέρνοντας επανάσταση στον κλάδο. Με υποκατάστημα στην Αθήνα, η εταιρεία προσφέρει γρήγορη, έμπιστη και ασφαλή υπηρεσία για την κάλυψη των άμεσων οικονομικών αναγκών των πελατών της.

Σύμφωνα με τον κ. Νικόλαο Κερμελή, Country Manager της ProntoPegno: «Στην ProntoPegno κατανοούμε τη σημασία της παροχής αξιόπιστης και γρήγορης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το ενεχυροδανειστήριο προσβάσιμο σε όλους, συνδυάζοντας παράδοση αλλά και μοντέρνες τάσεις».

Πώς λειτουργεί;

Η εμπειρία που προσφέρει η ProntoPegno είναι η πιο απλή στην αγορά. Μπορείτε να φέρετε ένα αντικείμενο αξίας στην οδό Σόλωνος 75, όπου βρίσκεται το υποκατάστημα της ProntoPegno. Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση, προσφέρεται δάνειο που αντιστοιχεί στην  αξία(των αντικείμενό σας. Μόλις εξοφληθεί το δάνειο, το αντικείμενο επιστρέφεται σε εσάς.

Ο κ. Νικόλαος Κερμελής συμπληρώνει: «Εκτιμούμε προσεκτικά κάθε προϊόν για να εξασφαλίσουν μια δίκαιη συμφωνία για τους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια ασφαλή και εξατομικευμένη υπηρεσία για την κάλυψη των αναγκών κάθε ενδιαφερόμενου. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να λάβουν την καλύτερη δυνατή τιμή για το προϊόν τους».

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να φέρει τα τιμαλφή του (ρολόγια πολυτελείας, κοσμήματα, χρυσό, πολύτιμους λίθους,  χρυσές λίρες). Μόλις το αντικείμενο βρεθεί στα χέρια ενός από τους ειδικούς της ProntoPegno, αυτός ή αυτή θα αξιολογήσει την αξία και την αυθεντικότητά του.

«Tα χρυσά αντικείμενα ή κοσμήματα ζυγίζονται ώστε να δούμε πόσα καράτια είναι. Για παράδειγμα, ένα ρολόι φροντίζουμε να είναι λειτουργικό και αυθεντικό. Έχουμε σχολαστικά κριτήρια με τις πιο δίκαιες τιμές της αγοράς και είμαστε σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές ομάδες για να ενημερώνουμε συνεχώς την προσφορά μας». Ο κ. Νικόλαος Κερμελής προσθέτει: «Επιθυμούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας. Πολύ συχνά, οι πελάτες μας επιστρέφουν μετά από επίσκεψη σε ανταγωνιστικό κατάστημα καθώς τους προσέφεραν εντελώς δυσανάλογες τιμές. Στην ProntoPegno, προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή  της αγοράς με επιτόκιο 3%».

Εάν επιτευχθεί η συμφωνία, μπορείτε στη συνέχεια να υπογράψετε το σχετικό συμβόλαιο και να λάβετε αμέσως το συμφωνημένο ποσό (έως 500€ σε μετρητά, υψηλότερα ποσά με άμεση τραπεζική μεταφορά). Η διαδικασία είναι τόσο απλή και γρήγορη που συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από δέκα λεπτά. Τα υπάρχοντά σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο υποκατάστημα και θα σας επιστραφούν μόλις εξοφληθεί το δάνειο (ένα δάνειο μπορεί να διαρκέσει έως και 1 έτος).

Γιατί να επιλέξετε την ProntoPegno;

Εκτός από την ταχύτητα και τη διακριτικότητα, η ProntoPegno ξεχωρίζει για την προσέγγισή της στον πελάτη. Η εταιρεία προσπαθεί να δημιουργήσει μια θετική εμπειρία για κάθε πελάτη, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και διασφαλίζοντας ότι κάθε συναλλαγή γίνεται με επαγγελματισμό και ακεραιότητα.

Ο κ. Νικόλαος Κερμελής προσέθεσε: «Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά για να κερδίσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας».

Από τον Μάρτιο του 2023, η ProntoPegno είναι μέλος της Pignus, της Διεθνούς Ένωσης Κοινωνικής Πίστωσης και Εγγυήσεων, εκπροσωπώντας την Ελλάδα (πρώην εκπροσωπούμενη από το πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο), γεγονός που επιβεβαιώνει τη σημασία της αξιοπιστίας για τις δραστηριότητες της ProntoPegno. Από τον Ιανουάριο του 2024, η ProntoPegno είναι επίσης μέλος του CEO Clubs Greece, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς συλλόγους στον κόσμο, με περισσότερα από 15.000 μέλη που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην τοπική αγορά.

Ο ενεχυροδανεισμός είναι μια ευέλικτη και αποτελεσματική οικονομική λύση για όσους χρειάζονται γρήγορα μετρητά. Με μια αφοσιωμένη ομάδα και μια πελατοκεντρική προσέγγιση, η ProntoPegno έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος ενεχυροδανειστής στην Ελλάδα.

Για γρήγορη και ασφαλή χρηματοδότηση, επικοινωνήστε με την ProntoPegno σήμερα ή επισκεφτείτε τον ιστότοπό της για περισσότερες πληροφορίες. Η ομάδα των ειδικών της είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με τις οικονομικές σας ανάγκες και να σας παρέχει δωρεάν εκτίμηση των τιμαλφών σας.

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024