Την κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε τηλεφώνημα για βόμβα αγνώστου σε εταιρεία που στεγάζεται σε κτίριο με άλλα γραφεία στην οδό Βεντήρη στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Χίλτον.
Ο άγνωστος δεν έδωσε χρονικό περιθώριο και έκλεισε το τηλέφωνο.
Αποκλείστηκε η περιοχή
Η Αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 16.30 και άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν την περιοχή.
Παράλληλα κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ξεκίνησε έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο ύποπτο αντικείμενο.
Αν και η απειλή δεν αξιολογείται ως ιδιαίτερα σοβαρή οι Αρχές ακολουθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας και απομακρύνθηκαν οι εργαζόμενοι από τα γραφεία μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχετικός έλεγχος.
Λήξη συναγερμού
Τελικά όπως αναμενόταν το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα αφού από την έρευνα των Αρχών δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο και λίγο πριν τις 6 έληξε ο συναγερμός.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»