Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση να πάρει ο Κίναν Έβανς λιθουανικό διαβατήριο

Πρόταση να πάρει ο Κίναν Έβανς λιθουανικό διαβατήριο

Όπως όλα δείχνουν ο Κίναν Έβανς είναι πιθανό να γίνει κάτοχος λιθουανικού διαβατηρίου και να ενισχύσει την Λιθουανία στο προολυμπιακό τουρνουά στο Πουέρτο Ρίκο.

Το ενδεχόμενο γίνει κάτοχος λιθουανικού διαβατηρίου ο Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις, προκειμένου να πάρει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά με τη φανέλα της χώρας είναι πολύ πιθανό. Ο Αμερικανός αγωνίζεται δύο χρόνια στη Λιθουανία και το γεγονός πως δεν έχει συμμετοχή με την Αμερική ή με κάποια άλλη εθνική ως νατουραλιζέ ενισχύει αυτό το ενδεχόμενο.

Η πρόταση ήρθε από τον πρόεδρο της Λιθουανίας Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Να τον κρατήσουμε στη Ζαλγκίρις Κάουνας; Ίσως μπορώ να τον κάνω να παίξει στην εθνική ομάδα. Τι νομίζετε; Θα ήμασταν όλοι υπέρ αυτού, αν και υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να παίζουν στην εθνική μόνο παίκτες λιθουανικής καταγωγής».

Τα στατιστικά του και ο Ολυμπιακός

Ο Κίναν Έβανς το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Ζαλγκίρις και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό θα έρθει στην Ελλάδα και θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες, πάντως, μέχρι τώρα τηρούν σιγή ιχθύος, ρίχνοντας το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι και αφήνοντας στην άκρη τα μεταγραφικά.  Ο Αμερικανός γκαρντ της Ζαλγκίρις πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 17.3 πόντους, με 52.5% στα δίποντα, 43.5% στα τρίποντα και 89.% στις βολές, όπως επίσης 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 18.3 στο σύστημα ranking της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024