Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ελληνική Κουζίνα»: Ελάτε να ψήσουμε έξω, την Κυριακή με «Το Βήμα» 12 Μαΐου

«Ελληνική Κουζίνα»: Ελάτε να ψήσουμε έξω, την Κυριακή με «Το Βήμα» 12 Μαΐου

Βγαίνουμε σε καταπράσινους κήπους και υπέροχες αυλές και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για να ψήνουμε.

Στο τεύχος 07 της «Ελληνικής Κουζίνας», που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 12/5/2024, μαγειρεύουμε έξω. Βγαίνουμε σε καταπράσινους κήπους και υπέροχες αυλές και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για να ψήνουμε ως ειδικοί από τον master του είδους Βασίλη Σπόρο και από τους εκκολαπτόμενους ψήστες Μάξιμο Μουμούρη και Νίκο Μπουκουβάλα.

Οι τελευταίοι, όταν δεν έχουν παράσταση, συγκεντρώνονται στην αυλή του Μάξιμου και βάζουν στην ψησταριά ο καθένας τα αγαπημένα του – ο Μάξιμος λαχανικά και ο Νίκος κρέατα. Εννοείται ότι ακολουθούν τέλεια συνοδευτικά, από σάλτσες και αλοιφές μέχρι τσάτνεϊ και σος που απογειώνουν τα ψητά και ανεβάζουν το επίπεδο της απόλαυσης.

Από το τεύχος μας δεν λείπουν και οι αντίστοιχες λαχταριστές προτάσεις για vegan BBQ

Για αυτούς που το προτιμούν– όπως το ενδιαφέρον σουβλάκι από τόφου, καθώς και τα συγκλονιστικά γλυκά που ολοκληρώνουν μαγικά την εμπειρία στον κήπο.

Κι αν αναρωτιέστε τι πίνουμε στο BBQ, τότε πρέπει να διαβάσετε και να φτιάξετε τα απίστευτα σπιτικά αναψυκτικά. Γίνονται πολύ εύκολα και θα σας φρεσκάρουν με κάθε γουλιά.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τις ξεχωριστές συνταγές για τα ιδανικά ορεκτικά και, κυρίως, όλα όσα εξελίσσουν το project BBQ, όπως η έρευνα για τις σωστές ψησταριές, η δοκιμή ανάμεσα στις ωραιότερες ελληνικές μπίρες και η επιλογή των κατάλληλων κρασιών. Τέλος, το κλίμα του τρώμε έξω εμπλουτίζεται με τον απόλυτο οδηγό για τα καλύτερα ουζερί, καφενεία και εστιατόρια με κρέας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική των play off, με φόντο την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, λίγες μέρες πριν τους δύο τελικούς που έχουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024