Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ θα επισκεφθεί, στις φυλακές του Φιέρι, τον συνυποψήφιό του, εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη
Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Σήμερα Κυριακή ημέρα του Πάσχα, παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα, ενώ αύριο Δευτέρα 6 Μαΐου, στις 11:00, θα επισκεφθεί, στις φυλακές του Φιέρι, τον συνυποψήφιό του, εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ευρωβουλευτή, «άδικα κρατείται εδώ και ένα χρόνο στις αλβανικές φυλακές».
Επίσης, «θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία για να συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν, όπως το περιουσιακό ζήτημα και το κράτος δικαίου στην Αλβανία», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Αρνείται «ψηφοθηρικό χαρακτήρα» στην υποψηφιότητα Μπελέρη ο Π. Μαρινάκης
Αρνείται ότι η υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του Φρέντι Μπελέρη έχει «ψηφοθηρικό χαρακτήρα» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας το προηγούμενο διάστημα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» αναφορικά με την αποστροφή της Εύης Χριστοφιλοπούλου για τον Φρέντι Μπελέρη είπε ότι, «είναι άδικο να μιλάμε για έναν υποψήφιο, αλλά είναι ένας άνθρωπος που συμβολίζει την παράβαση του κράτους δικαίου, τη μη απονομή δικαιοσύνης. Ο Φρέντο Μπελέρης ήταν ένας άνθρωπος που ανήκε στη Νέα Δημοκρατία, η οικογένειά του είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι στην παράταξη. Είναι ένας πολύ ισχυρός συμβολισμός. Το ότι ένας άνθρωπος με όλα αυτά που έχει περάσει δημιουργεί κύμα συμπαράστασης, δεν σημαίνει ότι, έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα η υποψηφιότητα».
Σύμφωνα με τον ίδιο «μας ενδιαφέρει το ποιοι θα πάνε στην ευρωβουλή, αλλά και να έχει μεγάλο ποσοστό ευρωβουλευτών η Νέα Δημοκρατία». Κληθείς να σχολιάσει την ανάθεση περιφερειών από τον πρωθυπουργό προς υπουργούς και το αν τα πρόσωπα έχουν να κάνουν με τα κόμματα που βρίσκονται πιο δεξιά από τη ΝΔ, εκτίμησε πως, «δεν νομίζω ότι ετεροκαθορίζεται τόσο η στρατηγική του πρωθυπουργού από τα άλλα κόμματα».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε σχετικά με τα άτομα της τηλεόρασης που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο ότι «ο καθένας από τους 42 υποψήφιους εκπροσωπεί κάτι άλλο. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που είναι άσημος δεν είναι άξιος. Το σημαντικό είναι ο καθένας να κομίζει από τον χώρο του εμπειρία. Όλα αυτά είναι εφόδια».
- ΕΛΑΣ: Οι πυρκαγιές σε Γαλλία – Ισπανία υπενθυμίζουν ότι η κλιματική κρίση αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή πρόκληση
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- «Του ανατέθηκε να εξαφανίσει το πτώμα» – Η μακάβρια απαγωγή της σορού της Εβίτας Περόν
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα του Αυγούστου
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442