Σε κατηγορηματική διάψευση των ρεπορτάζ που ήθελαν την Κάρντιφ να ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Ρότα προχώρησε ο προπονητής της βρετανικής ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ.
Ο Μπουλούτ τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Κάρντιφ για τον Ρότα.
Ο Τούρκος τεχνικός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κάρντιφ και απάντησε ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ είναι μεν ένας καλός παίκτης, αλλά η βρετανική ομάδα δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με την Ένωση.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Τον ξέρω, είναι ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ. Μπορώ να σας πω την αλήθεια, ότι δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα ή συζήτηση. Είναι σίγουρα ένας καλός παίκτης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχει συμβόλαιο ως το 2026. Αν θες να πάρεις παίκτη από την ΑΕΚ, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο και ίσως τον κατακτήσει και φέτος, και ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, πως θα το καταφέρεις;», αναρωτήθηκε ο Μπουλούτ και συνέχισε λέγοντας: «Αν κάτι γράφεται στα media ή στα social media, ποιος το γράφει; Νομίζω πως αυτοί που το έγραψαν δεν σκέφτηκαν αν αυτό μπορεί να γίνει, βλέποντας και την κατάστασή μας φέτος. Πρέπει να είναι ρεαλιστικό κάτι που λες».
Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι εδώ και αρκετό καιρό έχουν γραφτεί πολλά ρεπορτάζ στη Μεγαλη Βρετανία, που θέλουν την Κάρντιφ να έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστα τον Λάζαρο Ρότα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.