Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα βρείτε εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League

Πώς θα βρείτε εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League

Δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξασφαλίσετε εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League

Ο Ολυμπιακός με το θριαμβευτικό 4-2 επί της Άστον Βίλα χθες (2/5) στο Μπέρμιγχαμ έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Την ερχόμενη Πέμπτη (9/5, 22:00) οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» (έχει ανακοινωθεί ήδη sold out) να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να κλείσουν θέση για το σπουδαίο ραντεβού της 29ης Μαΐου (22:00) στην «Opap Arena».

Από τη στιγμή που πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό αυξήθηκαν αισθητά μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, τόσο πιο έντονο έχει γίνει προφανώς το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδας για τα εισιτήρια του αγώνα της 29ης του Μάη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και το πώς θα κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο για την ιστορική αυτή αναμέτρηση.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του τελικού του Conference League. Όπως διευκρίνισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διαθέσιμα στους φιλάθλους των δύο ομάδων και το ευρύ κοινό θα είναι 21.000 εισιτήρια από τα συνολικά 27.100 εισιτήρια.

Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα λάβουν από 9.000 εισιτήρια η καθεμία, ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια προσφέρονται προς πώληση στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο μέσω του συνδέσμου UEFA.com/tickets. Η τιμή των εισιτηρίων ξεκινάει από τα 25 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 125 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

«Fans First (για τους φιλάθλους των 2 ομάδων): 25 €
Κατηγορία 3: 45€
Κατηγορία 2: 85€
Κατηγορία 1: 125 €
-Τα εισιτήρια για θεατές ΑΜΕΑ κοστίζουν 25€. Όλα τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή Fans First και συνοδεύονται από ένα δωρεάν εισιτήριο για τον εκάστοτε συνοδό».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024