Άρης: Ξανά ατομικό ο Βέλεθ, τριήμερο ρεπό από τον Μάντζιο
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να επιστρέψουν την Τρίτη (7/5) στις προπονήσεις μετα την άδεια που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ ο Βέλεθ ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς.
Ο Άκης Μάντζιος έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του για τις Άγιες μέρες που διανύουμε.
Οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνομαυρων θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (7/5), ενώ ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ανέβασε, όμως ρυθμούς.
Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι τακτικής.
Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό.
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη (07/05). Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης μετά τη διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα, ο Άρης παίζει στη Λαμία, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαΐου στις 18:00.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Μεγάλη Παρασκευή στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι τακτικής (ο Φραν Βέλεθ, που ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα).
Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό.
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη (07/05). Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.
Το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Champions League για το 2025, όπως τα συμπερIέλαβε η UEFA.