
Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 51χρονος νονός που κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του
Ομολόγησε την ασέλγεια σε βάρος του 20χρονου σήμερα αγοριού, αρνήθηκε ότι πείραξε τα άλλα δύο κορίτσια που εμπλέκονται στην υπόθεση
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 51χρονος άνδρας από το Ηράκλειο, που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.
Τι υποστήριξε
Ο 51χρονος φέρεται να ομολόγησε από την πρώτη στιγμή τη συνεύρεσή του με το ανήλικο τότε βαφτιστήρι του που σήμερα είναι 20 ετών, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη δύο φορές, ενώ δεν δέχθηκε ότι έχει πειράξει τα δύο κορίτσια, τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τα στοιχεία που προέκυψαν στην προανάκριση.
Είχε συλλέξει υλικό παιδικής πορνογραφίας… 15ετίας
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από έρευνα στο σπίτι του, που εντοπίστηκε κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.
Το υλικό που εντοπίστηκε, αφορά στο χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2019.
- ΕΛΑΣ για Κοντογιώργη: Τον συγχαίρουμε για τα μαθηματικά του που θα ζήλευε κι ο Ζήκος
- Θεσσαλονίκη: Αθώος κρίθηκε ο 56χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στα Βασιλικά
- ΕΕ – Ουκρανία: Υπεγράφη συμφωνία σύμπραξης για την παραγωγή drones
- «Αυτοί έκαψαν τη Marfin»
- ΑΑΔΕ: Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας παράνομων σκευασμάτων διατροφής – Άνω των 200.000 ευρώ η φοροδιαφυγή
- Νέα Αριστερά: Ο αγώνας για μια Κύπρο ενωμένη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά


