Ο Κέβιν Πάντερ ακούστηκε πολύ έντονα το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά δεν προχώρησε η μεταγραφή του και αποφάσισε να μείνει στην Παρτιζάν και να ανανεώσει μάλιστα με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα προέβη σε μία αποκάλυψη για το τριφύλλι, καθώς τόνισε σε δηλώσεις του πως παρακολουθεί στενά την πορεία του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ της EuroLeague, εξαιτίας και της παρουσίας του καλού του φίλου, Ματίας Λεσόρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή είμαι απλά φίλαθλος. Απολαμβάνω το καλό μπάσκετ των πλέι-οφ. Παρακολουθώ τον Ματίας. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, πολύ καλό ματς. Βλέπω επίσης το ζευγάρι Μονακό-Φενέρμπαχτσε. Παρακολουθώ αυτές τις δύο σειρές», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν σύμφωνα με την «Mozzart Sport».

Ερωτηθείς αν θα δει τα ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Μέγκα για τα πλέι-οφ της ΑΒΑ League, είπε: «Όχι. Ειλικρινά, δεν θα το δω. Με ενδιαφέρουν μόνο ο Παναθηναϊκός και το Μονακό-Φενερμπαχτσέ».

«Όλοι (στην Παρτιζάν) σκέφτονται ότι αν κάναμε αυτό ή αν είχαμε κάνει εκείνο θα ήμασταν στα πλέι-οφ. Αλλά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και αυτό είναι όλο. Γι’ αυτό δεν είμαστε στο πλέι-οφ της EuroLeague», υπογράμμισε.