Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «Βαλκανιζατέρ» του Κέβιν Πάντερ: Οι δύο εθνικές ομάδες που «σφάζονται» για τον παικταρά της Παρτιζάν

Το «Βαλκανιζατέρ» του Κέβιν Πάντερ: Οι δύο εθνικές ομάδες που «σφάζονται» για τον παικταρά της Παρτιζάν

Δύο χώρες δίνουν μεγάλη μάχη για να καταφέρουν να πείσουν τον Κέβιν Πάντερ να αγωνιστεί με το εθνόσημό τους. Στο «κόλπο» και ο Γουέιντ Μπόλνγουιν.

Μπορεί οι Σέρβοι να έμοιαζαν ως οι επικρατέστεροι προκειμένου να πείσουν τον Κέβιν Πάντερ να φορέσει τη φανέλα της εθνικής τους ομάδας, καθώς είναι κάτοχος σέρβικου διαβατηρίου από το 2020, ωστόσο δεν παίζουν μόνοι τους.

Η Εθνική ομάδα της Βοσνίας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί με τους νατουραλιζέ στις ομάδες και στοχεύει σε ονόματα από το «πάνω ράφι» της Ευρωλίγκας. Οι δύο υποψήφιοι είναι: Ο Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν και ο Γουέιντ Μπάλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο πρώτος είναι ο μεγάλος της στόχος, καθώς θεωρείται ότι θα «κουμπώσει» ιδανικά στο ρόστερ των Βόσνιων. Ωστόσο, η Σερβία φέρεται να είναι και εκείνη γερά στη μάχη για να τον πείσει, με τις δύο εθνικές ομάδες που «σφάζονται» για τον παικταρά της Παρτιζάν.

Πάντως, για να προχωρήσει η ομοσπονδία της Βοσνίας σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει ο Λούκα Γκάρζα, ο σέντερ των Τίμπεργουλβς, ο οποίος αγωνίστηκε το περασμένο καλοκαίρι ως νατουραλιζέ, να πάρει το διαβατήριο και να λογίζεται πλέον ως Βόσνιος.

Η ομοσπονδία της Βοσνίας, δουλεύει και την περίπτωση του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Βοσνία, αλλά έχει τουρκικό διαβατήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική ομάδα της Βοσνίας, στην οποία ηγούνται ο Μούσα και ο Νούρκιτς, με τη προσθήκη ενός εκ των προαναφερθέντων νατουραλιζέ και του Μπιμπέροβιτς, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στο Eurobasket του 2025.

Η ανάρτηση για τον Πάντερ και τον Μπόλντγουιν

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024