Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πραγματοποιείται στη Βάρκιζα λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και της οδού Πανός και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Δευτέρα 29–4–2024, από τις ώρες 06:00έως 16:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για την εκτέλεση των εργασιών στη Λ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λ. Ποσειδώνος) στη θέση Λιμανάκια, από το φανάρι για Λίμνη Βουλιαγμένης (Ε.Ο. 91 Χ/Θ 24.000μ.) έως το πάρκινγκ- εσοχή θέση Λιμανάκια (Ε.Ο.91 Χ.Θ. 25.000Μ. + 400μ.).
Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο του έργου: «Κατεπείγουσα αποκατάσταση επικίνδυνων καταπτώσεων πρανών στη θέση: «Λιμανάκια» Βάρκιζας».
Κατά τη διάρκειά τους, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και της οδού Πανός και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης από τους εκτελούντες τις εργασίες.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των αυτοκινήτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας