Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Βόλο για να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική των play-out της Super League, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν εντός έδρας με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία και να «σφραγίζουν» την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, μετά το 2-3 στο Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Θεσσαλοί μετά τα αποψινά αποτελέσματα, θα αγωνίζονται στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όπως επίσης και ο Πανσερραϊκός, με την Κηφισιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.
Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό είχε αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τον Βόλο, όμως, να φτάνει τελικά στο «χρυσό» γκολ και στην πολυπόθητη νίκη.
Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι Θεσσαλοί ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 56’ έκαναν το 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία.
Στο 52’ η ομάδα του Χρήστου Κόντη κέρδισε πέναλτι για χέρι του Πεταυράκη μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά. Μια φάση που ελέχθηκε αρχικά από το VAR και στη συνέχεια από τον διαιτητή Ζαμπαλά, με τον ρέφερι να δείχνει τελικά την άσπρη βούλα.
Ο Γκαρσία τέσσερα λεπτά αργότερα μετά την παράβαση εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έκανε 1-0 για τον Βόλο. Ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα της Θεσσαλίας να παραμένει στη μεγάλη κατηγορία, μετά και το 2-3 στο Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.