Οργή των φίλων του Άρη με τον Καρυπίδη: «Κράτα έστω τα προσχήματα…» (pics)
Ο κόσμος του Άρη είναι έξαλλος με τον Θόδωρο Καρυπίδη, κάτι που καταλαβαίνει εύκολα κανείς και από τις άδειες κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης – Χαμός στα social media από τους φιλάθλων των κίτρινων
Μεγάλη ομάδα ο Άρης. Και το κοινό του περήφανο: Για την ιστορία. Την κουλτούρα. Για εκείνα που πρεσβεύει στην διαδρομή του.
Διόλου παράξενη λοιπόν η έκρηξη του κοινού του έπειτα από τα χθεσινά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκεί όπου ο Θοδωρής Καρυπίδης, προφανώς για δικούς του λόγους, πανηγύρισε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό, σαν την… κατάκτηση του Champions League!
Μπράβο στον Άρη που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Που το πάλεψε δίχως να έχει κανέναν αγωνιστικό στόχο και τελικά κατάφερε να κάνει τον Ολυμπιακό να σκοντάψει στη μάχη του τίτλου.
Θα ήταν «διπλά» τα μπράβο όμως αν οι Κιτρινόμαυροι έκαναν το ίδιο συνολικά στα playoffs. Αν έδειχναν τον ίδιο χαρακτήρα και με τους άλλους αντιπάλους. Γιατί αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Και αν όσοι σήμερα παριστάνουν τους παράγοντες του συλλόγου δεν το καταλαβαίνουν, το κοινό έχει άποψη διαφορετική.
Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγα 24ωρα από τα διαδοχικά ματς με την ΑΕΚ που οι Κιτρινόμαυροι αφενός μεν εμφανίστηκαν με τα «δεύτερα», αφετέρου έχασαν διαδοχικά με δύο πολύ χαρακτηριστικά σενάρια: Σε δέκα λεπτά στην Αθήνα. Με «ανατροπή» ημίχρονο/τελικό, στην Θεσσαλονίκη.
Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ προτείνει από εδώ και στο εξής playoffs μόνο για ομάδες που παίζουν για τον… εαυτό τους σε μια εισήγηση που άσχετα αν γίνει ή όχι αποδεκτή, χαρακτηρίζει κάποιους με διευθύνσεις και ονόματα.
Δεν τα ανέχεται αυτά ο κόσμος του Άρη. Με αποδείξεις.
Ο Καρυπίδης πανηγύρισε την ισοπαλία του Άρη με τον Ολυμπιακό και στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Θεος ξέρει. Ο Θεος βλεπει. Ο Θεος κρίνει». Ο κόσμος της ομάδας όμως «βράζει» και εξαπέλυσε επίθεση κατά προέδρου στα social media, αλλά και κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε.
Ο κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζητούσε από τον Καρυπίδη να «κρατήσει τα προσχήματα έστω…», ενώ αρκετοι ήταν εκείνοι που τον έβριζαν για την… πολιτική που ακολουθεί ο Άρης. Χαρακτηριστικά είναι κάποια σχόλια των οπαδών του Άρη που τόνιζαν ότι η ομάδα σε λίγα χρόνια με εκείνον στο τιμόνι θα είναι στα τοπικά της Θεσσαλονίκης, αλλά και πως δεν γίνεται μετά από τόσες ήττες και… χαλαρές εμφανίσεις να πανηγυρίζει την ισοπαλία.
Το σημαντικότερο όμως είναι η διάθεση του υγιούς κόσμου να στηρίξει τον Άρη και αυτή φαίνεται να μην υπάρχει, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς από τις άδειες κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όπως μπορεί να δει κανείς το γήπεδο των κίτρινων ήταν άδειο και είχε ελάχιστο κόσμο, δείγμα και της οργής που υπάρχει στον πραγματικό κόσμο της ομάδας για όσα συμβαίνουν τη φετινή σεζόν και ειδικότερα στα Play off…
Δείτε μερικά από τα σχόλια κατά του Καρυπίδη

Η ανάρτηση του Καρυπίδη
View this post on Instagram
Οι άδειες κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης»


- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)






















































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)



![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442