
Αυξημένο το ενδιαφέρον για ταξίδια στο Μάλμε ενόψει Eurovision – Ποιοι τουρίστες λένε «ναι» στη Σουηδία
Αναμένεται να συγκεντρώσει 100.000 επισκέπτες.
Χαμηλή τουριστική σεζόν θεωρείται η περίοδος που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision στην Σουηδία. Ωστόσο, λόγω του διεθνής διαγωνισμού τραγουδιού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον για την πόλη Μάλμε αυξήθηκε στις αναζητήσεις για ταξίδια κατά 176% από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Απρίλιο του 2024, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική εταιρία διαδικτυακών ταξιδιωτικών κρατήσεων eDreams ODIGEO.
Να θυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμο στις 7-11 Μαΐου αφού η Σουηδή τραγουδίστρια Λορίν κέρδισε τον περυσινό διαγωνισμό στο Λίβερπουλ. Αναμένεται να συγκεντρώσει 100.000 επισκέπτες στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας.
Οι διαδικτυακές αναζητήσεις για ταξίδια στην Κοπεγχάγη, που απέχει λιγότερο από 50 χιλιόμετρα από το Μάλμο, αυξήθηκαν κατά 34% κατά την περίοδο αυτή, σύμφωνα με την eDreams.
Το ενδιαφέρον των Γάλλων
Οι τουρίστες από τη Γαλλία είναι αυτοί που ενδιαφέρονται περισσότερο να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό από κοντά, αντιστοιχώντας σχεδόν στο ένα πέμπτο του συνόλου, ενώ ακολουθούν η Γερμανία και οι ΗΠΑ, σύμφωνα με την εταιρία.
Ο διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται σε μια περίοδο που συνήθως θεωρείται χαμηλή τουριστική σεζόν, μεταξύ του Πάσχα και της έναρξης των θερινών διακοπών.
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα






