Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Γρίφος» η ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

«Γρίφος» η ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα στο σημερινό (24/4, 19.30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης θέλει να «σπάσει» το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και να βγάλει αντίδραση στο σημερινό (24/4, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τη μοναδική ομάδα από αυτές που συμμετέχουν στα πλέι οφ, απέναντι στην οποία δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα που σκέφτεται ο Μάντζιος

Ο Κουέστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν θα πρέπει να θεωρείται, όμως, δεδομένο ότι θα ξεκινήσει και στην ενδεκάδα. Αν δεν αγωνιστεί, θα ξεκινήσει ο Χουτεσιώτης.

Ο Οντουμπάζιο θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια θα καλύψει το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Φαμπιάνο διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Μπράμπετς, σε σύστημα 4-2-3-1.

Οι Ζουλ και Νταρίντα αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, οι Σουλεϊμάνοφ και Παναγίδης είναι υποψήφιοι για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σαβέιρο θα παίξει στην αριστερή. Ο Φετφατζίδης έχει προβάδισμα έναντι του Γκαρθία για τη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Μορόν στην κορυφή της επίθεσης, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αν δεν ξεκινήσει ο Ισπανός φορ, τη θέση του θα πάρει ο Σαμόρα. Ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Βέλεθ και τους τιμωρημένους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024