«Ο Τούχελ μίλησε με Ράτκλιφ για να αναλάβει την Γιουνάιτεντ»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Τόμας Τούχελ συναντήθηκε με το Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ώστε να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την νέα σεζόν.
Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει για προπονητή, καθώς όλα δείχνουν πως θα λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Ερικ Τεν Χαγκ και μεταξύ άλλων εξετάζει και την περίπτωση του Τόμας Τούχελ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα φύγει από τη Βαυαρία, όπως επιβεβαίωσε και η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου.
Ο 51χρονος κόουτς, σύμφωνα με το «Sky Germany» θέλει το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Αγγλία, από την οποία έφυγε όταν απολύθηκε από την Τσέλσι το Σεπτέμβριο του 2022.
Έτοιμος για τη Γιουνάιτεντ
Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γερμανός κόουτς θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Ολλανδός προπονητής της αγγλικής ομάδας δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν, καθώς ο νέος συνιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων», Τζιμ Ράτκλιφ, δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Ο Ολλανδός τεχνικός προσελήφθη το 2022 και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της Premier League καθώς και στον τίτλο του League Cup στην πρώτη του σεζόν, αλλά η τρέχουσα πορεία της ομάδας είναι λιγότερο πειστική και ο Τούχελ ενδιαφέρεται να πάρει τη θέση του το καλοκαίρι. Μάλιστα σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο Ράτκλιφ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γερμανό κόουτς και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Τούχελ να είναι έτοιμος να καθήσει στον πάγκο του «Ολντ Τράφορντ».
- Αναβολή λόγω καιρού στη δοκιμαστική εκτόξευση του Starship
- Και επίσημα ο Σάλιακας επέστρεψε στον Ολυμπιακό
- Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο άνδρας που μαχαίρωσε την 42χρονη στη Σύρο – Ελεύθερη η σύζυγός του
- ΚΚΕ για πτώση Χούντας: Συνεχίζουμε με πίστη στη δύναμη του οργανωμένου λαού, αντλώντας δύναμη από τους αγώνες των προηγούμενων
- Πως ο Ολυμπιακός προαννήγγειλε τον Σάλιακα (pic)
- Ο Μοντέρο τα είπε όλα για Ολυμπιακό, Μπαρτζώκα και Φουρνιέ (vid)

