Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο οδηγός της Μπάγερν είναι καλύτερος από τον Τούχελ»

«Ο οδηγός της Μπάγερν είναι καλύτερος από τον Τούχελ»

Ξέσπασμα των οπαδών της βαυαρικής ομάδας μετά τη νέα ντροπιαστική ήττα.

«Διώξτε τώρα τον Τούχελ», απαιτούν οι φίλοι της Μπάγερν, μετά το ιστορικό στραπάτσο από τη Χάιντενχάιμ (3-2), τη συνεχιζόμενη αγωνιστική πτώση αλλά και τον επερχόμενο αγώνα της Τρίτης με την Αρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η άλλοτε κυρίαρχη βαυαρική ομάδα ηττήθηκε για πρώτη φορά από νεοφώτιστη αν και προηγήθηκε με 2-0, ενώ είναι η πρώτη της ήττα μετά από 24 χρόνια, από ομάδα που κάνει ντεμπούτο στην Μπουντεσλίγκα.

Η κατάσταση στη Ζέμπενερστράσε μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου, με τον Τούχελ να μετατοπίζει για πολλοστή φορά τις ευθύνες στους παίκτες και τους φιλάθλους να ζητούν την άμεση απομάκρυνση του προπονητή.

«Πρέπει να τον τελειώσει άμεσα η ομάδα. Ο σύλλογος κοροϊδεύει τον εαυτό του. Φοβάμαι μια καταστροφή την Τρίτη», γράφει στο Χ (πρώην Twitter), ο χρήστης «texterstexte».

Ο χρήστης «IvIatthes» είναι βέβαιος πως ο οδηγός της Μπάγερν θα μπορούσε να προετοιμάσει καλύτερα τους παίκτες της Μπάγερν για το παιχνίδι με την Αρσεναλ απ’ ότι ο Τούχελ.

Ο «Der_Augustus» θυμίζει πως είναι ελεύθερος ο Μουρίνιο που μπορεί να μην είναι καλός στην τακτική αλλά διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες στην ηγεσία.

Η «katrinfigge» φοβάται πως η Μπάγερν μπορεί να μην προκριθεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ο τελικός του οποίου θα φιλοξενηθεί στο Μόναχο.

Οι περισσότεροι οπαδοί της βαυαρικής ομάδας προβλέπουν συντριβή από την Αρσεναλ, ενώ η «Steffi» γράφει πως οι Κανονιέρηδες μπορούν να νικήσουν ακόμα και με την τρίτη τους ομάδα και αναρωτιέται τι έκανε ο Τούχελ.

Με τους φίλους της Μπάγερν συμφωνεί και ο πολύπειρος πρώην αρχηγός της ομάδας, Λόταρ Ματέους. Στο σχόλιο του αφήνει σαφείς αιχμές πως ο Τούχελ αποτελεί πλέον ξένο σώμα στην ομάδα και πρέπει να απομακρυνθεί.

Υπενθυμίζει τις παράξενες συνεντεύξεις Τύπου του γερμανού προπονητή, τις παράξενες δηλώσεις του, αλλά και την παράξενη κριτική του και τονίζει πως η Μπάγερν θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα τις επόμενες ώρες.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Εμπερλ απέκλεισε την αντικατάσταση του Τούχελ πριν τον αγώνα με την Αρσεναλ.

Υπό τις οδηγίες του Τούχελ η Μπάγερν έχει ηττηθεί σε 13 από τους 51 αγώνες, ποσοστό 25,5% το οποίο είναι το χειρότερο τα τελευταία 32 χρόνια.

Οι τίτλοι του γερμανικού Τύπου είναι χαρακτηριστικοί για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον βαυαρικό κολοσσό.

«Η καταστροφή της Μπάγερν δείχνει τη ρήξη που υπάρχει μεταξύ του Τούχελ και της ομάδας του», σημειώνει στην ανάλυσή του ο Κονσταντίν Εκνερ στο focus.de.

«Η Μπάγερν ντρόπιασε τον εαυτό της στη Χάιντενχάιμ», σημειώνει ο «Welt», ενώ ο Γουίλιαμ Λάινγκ γράφει στο t-online.de πως «η Μπάγερν είναι απελπιστικά χαμένη».

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024