
Ο Ομπρένοβιτς στο Άρης – Ολυμπιακός, ο Γάλλος Ντελαζό στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Superleague
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής των play offs της Superleague.
Στο κρίσιμο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας ορίστηκε ο Βιλί Ντελαζό.
Ο 32χρονος Γάλλος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και πριν τρία χρόνια είχε διευθύνει το Άρης – ΠΑΟΚ 0-1. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φινζέν Ερβάν, Ζανί Φιλίπ, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο 53χρονος Κάστρο Αλεξάντρ, με τον Ψαρρή.
Σλοβένος στο Κλεάνθης Βικελίδης
Την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο 33χρονος Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που στην πρεμιέρα των φετινών play offs είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Άρης 0-1. Μαζί του οι συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κορντέζ, 4ος ο Τσακαλίδης και στο VAR ο γνώριμος Ματέι Γιουγκ με τον Κόλλια.
Στο Λαμία – ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Κατσικογιάννης, με βοηθούς τους Φωτόπουλο, Στάικο, 4ο τον Τσιμεντερίδη και στο VAR τους Ζαμπαλά, Μεϊντάνα.
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά

