Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρης Σμυρνής, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης και στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ αφετηρία για την έρευνα ήταν μια σειρά από χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αλλά και η απάντηση τους από την ΠΑΕ Άρης –με ανακοίνωση. Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε (6-0) τη Ρεάλ Μαδρίτης και στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League γυναικών και με συνολικό σκορ 12-2 προκρίθηκε στην τετράδα όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου.
Η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere dello Sport» διενεργεί ψηφοφορία για τον ποιον θεωρούν οι Ιταλοί φίλαθλοι καταλληλότερο προπονητή στην Εθνική Ιταλίας μετά τον Γκατούζο. Προηγείται ο Μουρίνιο.