
Οδηγίες προς τον κόσμο ενόψει ΠΑΟΚ: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει»
Με ποστάρισμα στα επίσημα social media της ομάδας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα προς τους φίλους του συλλόγου που θα βρεθούν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (21/4, 20:30)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (21/4, 20:30) τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα play offs της Superleague.
Με ποστάρισμα στα επίσημα social media της ομάδας, οι Πειραιώτες έστειλαν μήνυμα προς τους φίλους του συλλόγου ενόψει του σημερινού αγώνα, ώστε να τηρήσουν όλα τα μέτρα του νέου αθλητικού νόμου αφού τυχόν τιμωρίες είναι βαριές.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»
Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:
• Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.
• Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .
• Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.
• Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).
• Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.
«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»
Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:
• Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.
• Δεν επιτρέπεται… pic.twitter.com/jL1DPs55DI— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 21, 2024
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»



