Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Eminem γιορτάζει 16 χρόνια νηφαλιότητας - «Μεγάλη η απόφαση που πήρες αδερφέ»

Ο Eminem γιορτάζει 16 χρόνια νηφαλιότητας – «Μεγάλη η απόφαση που πήρες αδερφέ»

Ο 51χρονος ράπερ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι μια σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2007 ήταν το γεγονός που τον παρακίνησε να απεξαρτηθεί.

Ο Eminem γιορτάζει έναν ακόμη χρόνο νηφαλιότητας.

«Όταν βγήκα από την αποτοξίνωση, έπρεπε να χάσω βάρος, αλλά έπρεπε επίσης να βρω έναν τρόπο να λειτουργήσω νηφάλια»

Το Σάββατο, 20 Απριλίου, ο ράπερ του «Lose Yourself», 51 ετών, συμπλήρωσε 16 χρόνια νηφαλιότητας, κοινοποιώντας το γεγονός αυτό στο Instagram στους θαυμαστές του. Ο νικητής του Grammy -κατά κόσμον Marshall Mathers- δημοσίευσε μια φωτογραφία του χεριού του που κρατάει ένα νέο φυλαχτό για να τιμήσει το επίτευγμα.

«Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για σένα»

Η ενότητα των σχολίων της ανάρτησης [δεν περιέχει λεζάντα] γέμισε με μηνύματα υποστήριξης και συγχαρητηρίων για τον ράπερ. «Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα που είσαι 16 χρόνια νηφάλιος», έγραφε ένα σημείωμα από τον λογαριασμό θαυμαστών Stanistheone.

Πέρα από το ότι αποδίδει στα παιδιά του – τη βιολογική του κόρη Hailie Jade και τα δύο υιοθετημένα παιδιά του, Alaina και Stevie – ότι τον κράτησαν νηφάλιο, ο Eminem αντικατέστησε επίσης τον «εθισμό με την άσκηση»

«Μεγάλη η απόφαση που πήρες αδερφέ! Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για σένα έγραψε ο ράπερ DTG (πραγματικό όνομα Dylan Godfrey)».

Ο Eminen μοιράστηκε προηγουμένως ότι μια σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2007 ήταν η αιτία που τον ώθησε στο να απεξαρτηθεί, αφού έπαιρνε έως και είκοσι χάπια την ημέρα.

«Θυμάμαι όταν έγινα για πρώτη φορά νηφάλιος και όλα τα σ— είχαν βγει από το σύστημά μου, θυμάμαι ότι ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος και όλα ήταν και πάλι καινούργια για μένα», είπε στο podcast Paul Pod του Paul Rosenberg το 2022.

«Είναι ουσιαστικά εθισμός για κάτι άλλο»

Πέρα από το ότι αποδίδει στα παιδιά του – τη βιολογική του κόρη Hailie Jade και τα δύο υιοθετημένα παιδιά του, Alaina και Stevie – ότι τον κράτησαν νηφάλιο, ο Eminem αντικατέστησε επίσης τον «εθισμό με την άσκηση».

«Όταν βγήκα από την αποτοξίνωση, έπρεπε να χάσω βάρος, αλλά έπρεπε επίσης να βρω έναν τρόπο να λειτουργήσω νηφάλια», δήλωσε ο ράπερ στο Men’s Journal το 2015. «Εκτός του ότι ήμουν εκτός εαυτού, είχα πρόβλημα με τον ύπνο. Έτσι άρχισα να τρέχω. Μου έδινε μια φυσική ενδορφίνη, αλλά με βοηθούσε επίσης να κοιμηθώ, οπότε ήταν τέλειο».

Ο Eminem πρόσθεσε: «Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πώς οι άνθρωποι αντικαθιστούν τον εθισμό με την άσκηση. Είναι ουσιαστικά εθισμός για κάτι άλλο, αλλά κάτι που τους κάνει καλό».

*Με πληροφορίες από: People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024