O Σέιν Λάρκιν αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη και μένει ελεύθερος από την Εφές το καλοκαίρι, όμως έχει στα χέρια του «χρυσή» πρόταση για νέο συμβόλαιο.
Συγκεκριμένα, νέες πληροφορίες αναφορικά με το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ με τούρκικο διαβατήριο, έφερε στο φως ο Ματέο Αντρεάνι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «X».
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο άλλοτε παίκτης των Μπόστον Σέλτικς είναι πολύ πιθανό να κάνει αποδεκτή την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η Αναντολού Εφές, η οποία αφορά διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η απόφαση του αναμένεται να είναι οριστική μέσα στα επόμενα 24ωρα και να ανακοινωθεί ακόμη και μέσα στην επόμενη βδομάδα.
Τι αναφέρει για τον Λάρκιν
«Η Αναντολού Εφές έκανε μια σημαντική πρόταση στον Σέιν Λάρκιν. Η Εφές θέλει να διατηρήσει τον ηγέτη της και έχει προσφέρει ένα διετές συμβόλαιο αξίας περίπου 3 εκατομμυρίων δολαρίων ανά σεζόν. Και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον, αλλά υπάρχει αυτοπεποίθηση από την Εφές για την παραμονή του παίκτη», αποκάλυψε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!