Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποσύρει την ταινία «The Movie Critic», που θα ήταν η τελευταία του

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποσύρει την ταινία «The Movie Critic», που θα ήταν η τελευταία του

Ο σκηνοθέτης φαινόταν να βρίσκεται σε συζητήσεις για να ξανασμίξει με τον Μπραντ Πιτ για την ταινία.

Το Variety επιβεβαίωσε τις προάλλες ότι ο σκηνοθέτης είχε απορρίψει το πρότζεκτ, το οποίο θα ήταν η 10η ταινία του, και αποκάλυψε ότι πηγές του έλεγαν ότι δεν θα ξαναγράψει ούτε το έργο.

Τον Φεβρουάριο, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να είχε επιλεγεί για την ταινία – η συνεργασία θα επανασυνέδεε το δίδυμο ηθοποιού-σκηνοθέτη μετά τη συνεργασία τους στο Άδοξοι Μπάσταρδη του 2009 και στο Κάποτε… στο Χόλιγουντ, του 2019.

Το Movie Critic φέρεται να διαδραματίζεται το 1977 και ακολουθούσε έναν κριτικό ταινιών που έγραφε κριτικές για ένα περιοδικό πορνό. Φημολογείται ότι ο Πιτ θα επαναλάμβανε μια εκδοχή του ρόλου του Κλιφ Μπουθ από το Κάποτε… στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Variety.

Στις Κάννες πέρυσι, ο Ταραντίνο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ταινία, αλλά είπε: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα μέχρι να δείτε την ταινία»

Πέρυσι στις Κάννες όλα ήταν αλλιώς

Στις Κάννες πέρυσι, ο Ταραντίνο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ταινία, αλλά είπε: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα μέχρι να δείτε την ταινία. Μπαίνω στον πειρασμό να πω κάποιους από τους μονολόγους του χαρακτήρα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω. Ίσως αν υπήρχαν λιγότερες βιντεοκάμερες. Απλά πρέπει να περιμένετε και να δείτε».

Το Variety είχε επίσης αναφέρει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι ο Ταραντίνο είχε λάβει επιχορήγηση 20,2 εκατομμυρίων δολαρίων από την Καλιφόρνια για την ταινία, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «#10» αναφερόμενη στη 10η ταινία του σκηνοθέτη.

Τι έλεγε πριν λίγο καιρό για το The Movie Critic

Κανείς δεν δίνει μια σαφή απάντηση, ακόμα

«Λατρεύω τα γυρίσματα στην Καλιφόρνια», δήλωσε τότε ο Ταραντίνο σε δήλωσή του. «Ξεκίνησα να σκηνοθετώ ταινίες εδώ και είναι σωστό να γυρίσω την τελευταία μου ταινία στην κινηματογραφική πρωτεύουσα του κόσμου.

»Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα γυρίσματα στη γενέτειρά μου- τα συνεργεία είναι τα καλύτερα με τα οποία έχω δουλέψει ποτέ και οι τοποθεσίες είναι καταπληκτικές. Οι παραγωγοί και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που γυρίζουμε το #10 στο Λος Άντζελες».

Δεν είναι σαφές, ακόμα, αν θα χρησιμοποιήσει την εγκεκριμένη επιδότηση για μια άλλη ταινία.

*Με στοιχεία από rollingstone.co.uk

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024