Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, μπορείτε να γράψετε ιστορία»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, μπορείτε να γράψετε ιστορία»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Κ19, μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Youth League.

Η Κ19 του Ολυμπιακού απέκλεισε την Ναντ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Youth League, όπου την ερχόμενη Δευτέρα (22/4, 19:00) θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου έφτασαν σε μια σπουδαία επιτυχία και μάλιστα παρουσία του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Ναντ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και φωτογραφήθηκε με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες της Κ19, ενώ λίγο αργότερα πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. «Την Δευτέρα μπορείτε να γράψετε ιστορία», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες της Κ19 του Ολυμπιακού για την σπουδαία τους επιτυχία και πρόσθεσε: «Πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε μετά να τα πραγματοποιείτε».

Αναλυτικά όσα είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού στους παίκτες της Κ19:

«Συγχαρητήρια! Σας είχα πει και μετά από τον αγώνα με την Ίντερ πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό. Δείχνετε ότι το πιστεύετε, το καταφέρατε, μπορείτε τη Δευτέρα να γράψετε ιστορία. Πλέον δεν είναι όνειρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε μετά να τα πραγματοποιείτε».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έζησε από κοντά μια ακόμα ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στην Κ19 της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ο ηγέτης του συλλόγου στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον του Ολυμπιακού και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να ενισχύσουν την ανδρική ομάδα και να ζήσουν μοναδικές στιγμές με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024