Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώνεται η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς - Πού εστιάζονται οι ποινικές ευθύνες

Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώνεται η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς – Πού εστιάζονται οι ποινικές ευθύνες

Στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων έχει κληθεί να καταθέσει η μητέρα της 28χρονης που δολοφονήθηκε ωστόσο δεν μετέβη καθώς βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ολοκληρώνεται η έρευνα από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για τους έξι αστυνομικούς που είχαν εμπλοκή στη διαχείριση της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας με τραγική κατάληξη την άγρια δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που ελέγχονται για παραλείψεις και ολιγωρίες έχουν καταθέσει με υπομνήματα και αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη.

Οι ποινικές ευθύνες

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News και σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατους αστυνομικούς οι ποινικές ευθύνες για την υπόθεση εστιάζονται στο πρόσωπο του φρουρού του αστυνομικού τμήματος, ο οποίος δεν αντέδρασε παρά το γεγονός πως το συμβάν έγινε ακριβώς μπροστά του.

Δεν αποκλείεται να είναι ο αστυνομικός που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου για την υπόθεση αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης ενός έτος ή χρηματικής ποινής καθώς παρέλειψε να σώσει κάποιον ενώ μπορούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων έχει κληθεί να καταθέσει η μητέρα της 28χρονης που δολοφονήθηκε ωστόσο δεν μετέβη καθώς βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024