
Χάρις Αλεξίου: Στο billboard της Times Square
Μια από τις σπουδαιότερες ελληνίδες τραγουδίστριες στην μητρόπολη του πλανήτη.
Η Χάρις Αλεξίου κατέκτησε μία πολύ σημαντική διάκριση στην μακρόχρονη καριέρα της, καθώς εμφανίστηκε στο billboard της Times Square.
Η διεθνής αυτή διάκριση προέκυψε καθώς, η ερμηνεύτρια έγινε ακόμη μια από τις πρέσβειρες της Ελλάδας στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify, για την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.
Η ανάρτηση της σπουδαίας ερμηνεύτριας
«Γυναικείες φωνές απ’ όλο τον κόσμο και τα είδη μουσικής ενώνονται μέσα από την καμπάνια του Spotify, EQUAL. Η μουσική πάντα θα ενώνει», έγραψε στο caption. Στην καμπάνια συμμετέχουν καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο και τα τραγούδια τους περιλαμβάνονται στο παγκόσμια playlist «EQUAL Global» του Spotify.
Μάλιστα έχουμε κατά καιρούς δει την Έλενα Παπαρίζου, τη Josephine, την Ελένη Φουρέιρα.
Παράλληλα, η Χάρις Αλεξίου αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. Η δευτέρα σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου 2024, στο MEGA.
- LIVE: Βέλγιο – Σενεγάλη
- Δημοσκόπηση: «Κερδίζουν» οι δεύτερες εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας – Tι «ψηφίζουν» όσοι σηκωθούν από τον καναπέ
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο & την βασίλισσα Καμίλα την ημέρα γενεθλίων της Νταϊάνα
- Βενεζουέλα – σεισμός: Σχεδόν 2.300 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα
- Κασσελάκης: Θα αποσυρθεί από την πολιτική αν δεν μπει στη Βουλή το κόμμα του – «Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους»

