Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η Ολίβια Μαν - «Ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα να μην μπορώ να τον πάρω αγκαλιά»

Συγκλονίζει η Ολίβια Μαν – «Ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα να μην μπορώ να τον πάρω αγκαλιά»

Η λαμπερή ηθοποιός Ολίβια Μαν μοιράζεται τις σκέψεις της και όσα ακολούθησαν μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε.

Ήταν μια χρονιά γεμάτη ιατρικές προκλήσεις για τη λαμπερή ηθοποιό Ολίβια Μαν που μίλησε στο περιοδικό People για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού.

Χρειάστηκε να υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, διπλή μαστεκτομή και ιατρικά προκαλούμενη εμμηνόπαυση. Ενώ ήταν 12 δύσκολοι μήνες για την Ολίβια Μαν, κατάφερε να το ξεπεράσει με την ισχυρή της οικογένεια. Τον σύντροφό της John Mulaney και τον 2χρονο γιο τους Malcolm.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι τρεις ημέρες μετά τη διπλή μαστεκτομή, ήταν συντετριμμένη που έπρεπε να πει στο μωρό της (τότε ενός) ότι δεν μπορούσε να τον σηκώσει στην αγκαλιά της.

Αυτό ήταν ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα γιατί το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πάρεις αγκαλιά και να σηκώσεις το μωρό σου

«Όταν ξύπνησα ήταν πολύ οδυνηρό και είχα πραγματικά χάσει πολύ αίμα και η εγχείρησή μου από 8 ώρες έγινε 10 ώρες λόγω της απώλειας αίματος» σημείωσε η Ολίβια Μαν, επισημαίνοντας πως η πρώτη μέρα μετά την επέμβαση ήταν μια δύσκολη στιγμή εξαιτίας αυτού.

«Το πρώτο μέρος είναι σκληρό γιατί απλά πονάς πολύ. Έχεις περάσει από μια τεράστια χειρουργική επέμβαση και δεν σκέφτηκα πραγματικά τι είχα χάσει εκείνη τη στιγμή, επειδή ήμουν με επιδέσμους», επισήμανε η Ολίβια Μαν.

«Όταν γύρισα σπίτι, τρεις ημέρες αργότερα, ο Malcolm έτρεξε και μου ζήτησε να τον σηκώσω αγκαλιά. Και είπε «δεν μπορώ να σε σηκώσω». Και κάθισα κάτω και τον πήρα αγκαλιά. Μετά απλά κάθισε στο πόδι μου και μου είπε ‘μα μαμά, σήκωσέ με!’ Αυτό ήταν ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα γιατί το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πάρεις αγκαλιά και να σηκώσεις το μωρό σου» συνέχισε η Ολίβια Μαν.

Οι στιγμές με τον γιο της κάνουν χαρούμενη την Ολίβια Μαν

Τα πράγματα ωστόσο βελτιώνονται με τη λαμπερή ηθοποιό Ολίβια Μαν να αναφέρει πως βρίσκει περισσότερη ενέργεια και ο γιος της είναι χαρούμενος, οπότε την κάνει κι εκείνη χαρούμενη. Αισθάνεται χαρούμενη στις μικρές στιγμές με τον γιο της.

«Όταν είμαι με τον Malcolm, είναι πραγματικά η μόνη φορά που ο εγκέφαλός μου δεν σκέφτεται ότι είναι άρρωστος. Είμαι τόσο χαρούμενη μαζί του. Είμαι τόσο χαρούμενη στη ζωή. Εννοώ ότι είναι απλά το πιο διασκεδαστικό ανθρωπάκι.

Είναι τόσο επικοινωνιακός και διασκεδαστικός και γελάει τόσο πολύ. Και πραγματικά βάζει πολλά πράγματα στην προοπτική. Γιατί αν αλλάξει το σώμα μου, εξακολουθώ να είμαι η μαμά του. Αν έχω εξάψεις, είμαι ακόμα η μαμά του. Αν χάσω τα μαλλιά μου, είμαι ακόμα η μαμά του. Αυτό είναι που πραγματικά έχει σημασία για εμένα» καταλήγει η λαμπερή ηθοποιός Ολίβια Μαν.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024