Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Tσιτσιπάς: «Το σερί μου δίνει αυτοπεποίθηση»

Tσιτσιπάς: «Το σερί μου δίνει αυτοπεποίθηση»

Ικανοποιημένος από την πορεία του μέχρι στιγμής στις χωμάτινες επιφάνειες εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στο χώμα και μετά την επικράτησή του επί του Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την πορεία του και το σερί που έχει χτίσει, τονίζοντας πως του δίνει αυτοπεποίθηση, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Έπρεπε να μείνω εκεί και να προσπαθήσω να βρω λύσεις, επέστρεφε καλά σε κάποιες στιγμές του αγώνα και έπρεπε να βγάλω μεγάλα χτυπήματα. Η υπομονή μου ήταν εκεί όταν τη χρειάστηκα. Έκανα πολύ καλά πράγματα με το forehand μου και το σερβίς μου έκανε κλικ σε κάποιο σημείο του αγώνα, οπότε πήρα κάποια γκέιμ με μεγαλύτερη ευκολία.

Οπότε έκανα συντήρηση δυνάμεων συγκριτικά με προηγούμενα σημεία του ματς. Έβγαλα μερικά μεγάλα σερβίς και αυτό με βοήθησε να κερδίσω το μομέντουμ και αυτοπεποίθηση, ξέροντας ότι μπορώ να σερβίρω έτσι.

Και το πέρασα αυτό και στις επιστροφές μου, έτσι όλα αυτά δούλεψαν σε ένα καλό σημείο του ματς και ήξερα ότι ήμουν τυχερός σε ένα-δύο πόντους, θα είχα την ευκαιρία για μπρέικ. Έτσι και έγινε, οπότε έγινε πιο εύκολη η ζωή μου».

Για τις οκτώ διαδοχικές νίκες του στο tour: «Είναι καλό που έχω κάνει ένα σερί σαν αυτό, γίνεται δυσκολότερο όσο συνεχίζεις. Το πιο δύσκολο είναι να το κρατήσεις. Είναι, πάντως, καλό να έχω αυτόν αριθμό μέχρι τώρα, μου δίνει αυτοπεποίθηση και μου αρέσει που είμαι σε αυτό το σερί, είναι κάτι το οποίο εύχεσαι να γίνεται πιο συχνά. Παίρνω τα θετικά από όλο αυτό και να το περάσω στο τένις μου».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024