Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Για τον τρίτο τελικό στο Μετς

Ολυμπιακός: Για τον τρίτο τελικό στο Μετς

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς (18/4,18:00), για τον τρίτο τελικό της Volley League, με στόχο την τρίτη νίκη που θα του δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή

Μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Την Πέμπτη (18/4) στις 18:00, οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς, στον τρίτο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το «διπλό», ώστε να τελειώσουν τη σειρά και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Μετά τις «καθαρές» νίκες (0-3, 3-0) στους δύο πρώτους τελικούς με τους «πράσινους» σε Μετς και κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», η ομάδα του Ντάνιελ Καστελάνι δίνει την τρίτη «μάχη», αποφασισμένη να κάνει το τρίτο και τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Δηλώσεις:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Μπροστά μας είναι ο τρίτος τελικός, αύριο, στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη όχι απλά να παίξει, αλλά να παλέψει. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας για αύριο. Για εμάς, η σειρά είναι 0-0. Θέλουμε να παίξουμε το ματς με τη μέγιστη ενέργειά μας και με επιθετικότητα. Στη διάρκεια του ματς θα βρούμε και θα καταλάβουμε ποιο θα είναι το κλειδί, για να επικρατήσουμε».

Δημήτρης Τζιάβρας: «Είμαι όλοι έτοιμοι και αποφασισμένοι, να δώσουμε τέλος στη σειρά των τελικών στο αυριανό ματς. Θεωρώ, πως αν κρατήσουμε την καλή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών και είμαστε σοβαροί από την αρχή, έχουμε την ψυχολογία και τον χαρακτήρα να φύγουμε πρωταθλητές από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα, θα είναι ένας τελείως διαφορετικός τελικός από τους δύο προηγούμενους, καθώς πλέον κρίνει τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει με την… πλάτη στον τοίχο. Όμως, θα παλέψουμε για να μη δώσουμε ελπίδες στον αντίπαλο».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024