Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντελίριο για Μπακασέτα στη Νεμέα και πως αντάμειψε ο αρχηγός της Εθνικής, τους μικρούς θαυμαστές (pics)

Ντελίριο για Μπακασέτα στη Νεμέα και πως αντάμειψε ο αρχηγός της Εθνικής, τους μικρούς θαυμαστές (pics)

To in.gr έζησε από κοντά τις απίστευτες στιγμές θαυμασμού του Τάσου Μπακασέτα στο Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας από μικρούς και μεγάλους.

Μία έκπληξη επιφύλαξε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην επιλογή του Λαμπαδηδρόμου στο Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας. Αυτός που έφερε το Ολυμπιακό Φως και άναψε το βωμό στη συνέχεια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στην Ελλάδα, ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Τάσος Μπακασέτας.

Ο άσος του Παναθηναϊκού κατάγεται από την περιοχή και όταν του έγινε η σχετική πρόταση, την αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Ωστόσο τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και στο Αρχαίο Στάδιο συγκεντρώθηκαν περίπου 4.000 άτομα, στην πλειοψηφία τους μικροί θαυμαστές του Αρχηγού.

Ο Μπακασέτας εκτέλεσε άψογα το ρόλο του Λαμπαδηδρόμου, αλλά όταν ολοκληρώθηκε η Τελετή αυτό που ακολούθησε δεν έχει ξαναγίνει.

Εκατοντάδες παιδιά αλλά και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον ποδοσφαιριστή για να του ζητήσουν αυτόγραφο ή να βγάλουν μία selfie μαζί του.

Ο 30χρονος παίκτης που έχει γεννηθεί στην Κόρινθο και έχει ρίζες από την περιοχή, δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι κανενός και στωικά ανταποκρίθηκε στα αιτήματα όλων των παιδιών. Και δεν ήταν μόνο οι μικροί θαυμαστές, αλλά και αρκετές κυρίες που ήθελαν φωτογραφία μαζί του!

Όπως έλεγαν κάποιοι που τον γνωρίζουν καλά, αποκλείεται να χαλάσει το χατίρι σε κάποιον, ειδικά όταν είναι παιδί και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη Νεμεά. Χωρίς να κουράζεται και δίχως να δυσφορεί για περισσότερη από μιάμιση ώρα, αποδέχθηκε όλα τα αιτήματα, μέχρι και ο τελευταίος θαυμαστής να αποχωρήσει από το χώρο.

Δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο και δεν χάλασε ούτε το χατίρι των μικρών θαυμαστών του από την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή Νεμέας που όση ώρα υπέγραφε αυτόγραφα, φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

Ο Μπακασέτας αφού τελείωσε με τα… αιτήματα πήγε στα παιδιά του συλλόγου και έβγαλε μία φωτογραφία μαζί τους. Η χαρά όλων ήταν απερίγραπτη και αυτή την ημέρα, οι λιλιπούτειοι θαυμαστές του, δύσκολα θα την ξεχάσουν!

Αν μη τι άλλο, ο Τάσος δικαιολόγησε στο Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας τον τίτλο του Αρχηγού στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου!

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024